Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090410

Ανάληψη ευθύνης για τα Πετράλωνα (10/04)

από το indymedia:

Τα μεγαλύτερα εγκλήματα τα κάνουν όσοι δε φοράνε κουκούλα
Σήμερα, επιλέξαμε να τσεκάρουμε τα αντανακλαστικά της κρατικής μηχανής. Επιτεθήκαμε με βαριοπούλες σε τέσσερις τράπεζες στην Οδό Ιεραρχών στα Πετράλωνα. (Πειραιώς, Εθνική, Millenioum, Open 24).
Οι τράπεζες αποτελούν έναν ισχυρό στυλοβάτη της οικονομίας, και έναν από τους βασικούς πυλώνες συντήρησης αυτού του συστήματος, που σκοπός μας είναι η καταστροφή του. Αυτό και μόνο αρκεί να μας θέτει σε επιθετική διάθεση με πρακτικό αντίκρυσμα την καταστροφή τους. Οποιεσδήποτε "δυσμενείς" συνθήκες από επιχειρησιακής άποψης δεν θα είναι ικανές να σταματήσουν τις επιθέσεις μας. Η παραίτηση είναι προνόμιο των δειλών. Τον τελευταίο καιρό είμαστε μάρτυρες της αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ. με την εγκαινίαση νεοσύστατων ομάδων επέμβασης, τις ομάδες Δ. Καταθέτουμε τη λύπη μας για το γεγονός ότι ο αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά την πρώτη τους περιπολία δεν απεβίωσε κατευθείαν.
Αφιερώνουμε το χτύπημα στο Γ.Βούτση Βογιατζή, δηλώνοντας πως για εμάς εξίσου ένοχοι είναι και οι τράπεζες και οι φορτηγατζήδες-μεταφορείς της σαπίλας της πλειοψηφικής νομιμότητας, σαν το δούλο που συνέλαβε το Γιώργο και τον παρέδωσε στους μπάτσους.
Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας στον Γ.Δημητράκη, καθώς και στους 3 συντρόφους που διώκονται για την ίδια υπόθεση, έχοντας διαλέξει την αξιοπρέπεια της μη παράδοσης στους ένστολους, που προστατεύουν για λίγα ευρώ τον κλεμμένο πλούτο των προνομιούχων.
Τέλος, στεκόμαστε δίπλα στον Π.Γεωργιάδη, προτείνοντας στον αρχιλήσταρχο βιομήχανο Γ.Μυλωνά να πιεί έναν καφέ της παρηγοριάς με τον ομοιοπαθή του εφοπλιστή Παναγόπουλο, για να ξεπεράσει τις πρόσφατες κρίσεις άγχους. Όσο για το αντίτιμο του ροφήματος, μην ανησυχούν, ίσως είναι κερασμένο από τα λύτρα των δύο απαγωγών.
Θα τα ξαναπούμε σύντομα...

Αθήνα 10 Απριλίου 2009
Κουκουλοφόροι ταχείας καταστροφής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου