Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20091202

Ανάληψη ευθύνης για 3 επιθέσεις στη Ξάνθη

Όποιος δεν πεθαίνει είναι θαμμένος ζωντανός: Στις φυλακές, στα αναμορφωτήρια, στα προάστια-δορυφόρους, στις απαίσιες πέτρες των μοντέρνων κτιρίων, στα σχολεία, στις αγορασμένες επί πιστώσει πλήρως εξοπλισμένες μοντέρνες κουζίνες και στις κρεβατοκάμαρες παλάτια. Ούλρικε Μάινχοφ

Ο κοινωνικός ταξικός πόλεμος υπάρχει είτε το θέλουμε είτε όχι. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη των επιλογών μας τασσόμαστε με την πλευρά της διαρκούς επανάστασης μέχρι να γκρεμίσουμε κάθε μορφής εξουσία. Ο κάθε δήμαρχος αποτελεί κι αυτός ένα κομμάτι της θεσμικής εξουσίας που κρύβεται πίσω από επιτροπές πολιτών, δημόσια έργα και εργολάβους. Εκτός αυτού ο δήμαρχος ιστορικά υπήρξε το πρότυπο του πολίτη, ένα πρότυπο που μας προκαλεί αηδία και το απεχθανόμαστε.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον εμπρησμό του προκλητικά πολυτελούς αυτοκινήτου του δημάρχου Ξάνθης. Οι τράπεζες είναι η βάση του κεφαλαιοκρατικού συστήματος. Ο ρόλος τους είναι ιστορικά σάπιος, ταϊσμένος με αίμα εξαθλιωμένων λαών. Σκοπός τους η διαφύλαξη και η αναπαραγωγή του χρήματος και προφανώς η υποστήριξη του καπιταλιστικού συστήματος.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την επίθεση σε υποκατάστημα της Eurobank στην Ξάνθη με βαριοπούλες.

Τις επόμενες μέρες μετά τα χτυπήματα είδαμε για άλλη μια φορά τον ρόλο των μ.μ.ε., ρουφιάνων-δημοσιογράφων, οι οποίοι με το πρόσχημα της δημοκρατίας και της ελευθερίας του τύπου καθοδηγούν τις συνειδήσεις των μαζών σε συνεργασία με τους μπάτσους και την εξουσία.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στα γραφεία της ρουφιανοεφημερίδας «ΜΑΧΗΤΗΣ» στην Ξάνθη.

Υ.Γ Το χτύπημα στην εφημερίδα ήταν μια προειδοποίηση για τις μαλακίες που έγραφε ο αρχιρουφιάνος Παπαδόπουλος(είναι τυχαίο το όνομα?). Όσο για τον φίλο της Ξάνθης και της εφημερίδας που υπόσχεται 50 χιλιάδες ευρώ για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια βιαστική κίνηση αφού ξέρουμε ποιος είναι και να είναι σίγουρος ότι θα τον επισκεφτούμε σύντομα.

Οι ενέργειές μας είναι αφιερωμένες στον ΗΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ(δικαστήριο 2 Δεκέμβρη), στον ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ(εφετείο 9 Δεκέμβρη) και στους κατηγορούμενους για την υπόθεση της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Βιαστές της Απάθειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου