Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090211

Απαλλοτρίωση super market στη Λάρισα, 11/02

Απαλλοτρίωση super market "Γαλαξίας" στη Λάρισα στις 12 το μεσημέρι και μοίρασμα των προιόντων σε λαϊκή αγορά


ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

«Αδυνατώντας» να μένουμε απαθείς μπροστά στην ανισότητα, την αδικία. Τον πόνο και την φτώχεια που γεννά το καπιταλιστικό σύστημα προβαίνουμε σε ενέργειες αμφισβήτησής του. Σήμερα αποφασίσαμε να απαλλοτριώσουμε από το σούπερ μάρκετ γαλαξίας είδη πρώτης ανάγκης και να τα μοιράσουμε στην παρακείμενη λαϊκή αγορά. Δηλαδή να πάρουμε πίσω τα αγαθά από τα μεγαλοαφεντικά επιστρέφοντας τα στους εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους πολίτες.

Τα προϊόντα στα ράφια των σούπερ μαρκετ είναι προϊόντα της εργασίας των εργατών και όχι των αφεντικών. Αυτά τα αγαθά ανήκουν σε αυτούς που τα παράγουν. Στους κολασμένους των κάτεργων εργασίας που εκβιάζονται, τρομοκρατούνται μοχθούν και ενίοτε δολοφονούνται για ένα κομμάτι από το ψωμί που οι ίδιοι φτιάχνουν ολόκληρο και αρπάζεται από τα αφεντικά.

Η πράξη μας είναι συμβολική καθώς τρία καρότσια μακαρόνια ρύζι και λάδι δεν λύνουν μόνιμα κανένα πρόβλημα αλλά προτρέπουμε τους πολίτες να σταματήσουν να δέχονται τα πάντα, να σταματήσουν να είναι μόνοι τους και με συλλογικές δράσεις να περάσουμε όλοι μαζί στην επίθεση.

-ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ

-ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

-ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ


ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ/ΕΣ-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ/ΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου