Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090605

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό αυτοκινήτου secourity στην θεσ/νίκη(4/6)

<<Αλλα αυτος τον οποιο μισει ο λαος ειναι οτι ο λυκος για τα τσοπανοσκυλα, το ελευθερο πνευμα, ο εχθρος των δεσμων, εκεινος που δεν λατρευει τιποτε και ζει στα δαση. Το να τον κυνηγουν απ΄την φωλια του - αυτο ανεκαθεν το ονομαζε ο λαος <<αποδοση δικαιοσυνης>> και παντα εστελνε εναντιον του τα σκυλια με τα πιο κοφτερα δοντια.>>
Φρ. Νιτσε

Σχεδον δυομισι βδομαδες εχουν περασει απ'τη συλληψη του Ν. Κουνταρδα. Για τριτη φορα ο συντροφος μας περασε το κατωφλι της φυλακης με αφορμη τη μη παρουσια του στο αστυνομικο τμημα (κατι το οποιο ειναι ψευδες), αφου βρισκοταν <<ελευθερος>> με περιοριστικους ορους για μια προδιετιας υποθεση.
Ειναι φανερο πως το κρατος επιχειρει την πολιτικη εξοντωση του Ν.Κ.και στελνει ενα σαφες μυνημα προς ολους τους κοινωνικους αγωνιστες. Η κρατικη τρομοκρατια σε ολο της το μεγαλειο.
Ο Νικος σαν εσχατη μορφη αντιδρασης προεβηκε σε λευκη απεργια (πεινας και διψας) την οποια συνεχιζει μεχρι σημερα. Δεν υπαρχει περιπτωση ν'αφησουμε τον συντροφο μας μονο, γι' αυτο τα ξημερωματα της Τριτης 2/6 επιτεθηκαμε με εμπρηστικο μηχανισμο σε οχημα των ρουφιανων της"ΤΑΛΩΣ security" στην Ηλιουπολη Θεσ/νικης, σαν ενδειξη αλληλεγγυης στο προσωπο του απαιτωντας την αμεση αποφυλακιση του. Η υγεια του βρισκεται σε ασχημη κατασταση κι επιβαρυνεται μερα με τη μερα. Αν συμβει αυτο που απευχομαστε σας υποσχομαστε πως οι απωλειες δεν θα ειναι μονοπλευρες.
Για μας η αλληλεγγυη προς τον Ν.Κ. και προς ολους τους αναρχικους φυλακισμενους ειναι δεδομενη με μοναδικο κριτηριο τις κινηματικες μας σχεσεις. Σε καθε πολιτικο κρατουμενο βλεπουμε ενα πιθανο προσωπικο μελλον, τον ιδιο μας τον εαυτο, καθως μοιραζομαστε τα ιδια συναισθηματα, το ιδιο παθος, την ιδια οργη, συμμαχητες στα οδοφραγματα του κοινωνικου πολεμου.
Κινουμαστε στο χωρο της επαναστατικης πρακτικης και απευθυνομενοι προς οσους προβαλουν το ρεφορμισμο, προς ολους αυτους που ευαγγελιζονται την ταξικη ειρηνη, τους διαβεβαιωνουμε πως το ανταρτικο των πολεων θα μαινεται ως την ολικη ανατροπη του σγχρονου πολιτισμου και οσων αυτος πρεσβευει. Η οργη μας ειναι μεγαλυτερη απο χθες και μικροτερη απο αυριο. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑ.
ΚΟΛΕΚΤΙΒΑ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ
Υ.Γ. Η μη προκληση μεγαλων υλικων καταστροφων ηταν επιλογη μας καθως στον παρακειμενο χωρο βρισκονταν σταθμευμενα οχηματα που δεν θελαμε να πληξουμε.

ΠΗΓΗ: INDYMEDIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου