Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090912

Mπαράζ ηλεκτρονικών επιθέσεων (11/9)

μπαράζ ηλεκτρονικών επιθέσεων έγινα στα παρακάτω site
http://www.yap.gov.gr
http://www.dimosbyrona.gov.gr
http://www.dapfys.gr

Διακήρυξη Ηλεκτρονικής Ανυπακοής

Το σύστημα βρίσκεται σε μια διαδικασία αναδόμησης. Με τις εκλογές στην πόρτα του επόμενου μήνα το νοικοκυριό και οι νοικοκυραίοι ετοιμάζονται να φορέσουν άλλη μία φορά το γλοιώδες προσωπείο τους για να ξεγελάσουν όσους ευκολόπιστους πιστέψουν τα ψέμματα του ή γοητευθούν από τις εξουσία που -νομίζουν ότι- κερδίζουν. Δεν είναι τυχαίο που φανατισμένοι τρέχουν πίσω από τους γελοίους αρχηγούς τους και γεμίζουν πλατείες και δρόμους για να κραυγάσουν και να πανηγυρίσουν όπως δεν έχουν κραυγάσει ή πανηγυρίσει για τίποτα άλλο.

Δεν έχουν κραυγάσει για την απαξίωση, τον καθημερινό εξευτελισμό, την κοινωνική απαξίωση συνανθρώπων, για την πείνα, του κατακτητικούς πολέμους, τα τρύπια κορμιά των παιδιών τους από την πρέζα, τους άντρες τους που τις βιάζουν και βαράνε επειδή έχουν καύλες, τους μετανάστες που αναζητώντας μία διέξοδο από την βαρβαρότητα πίσω στον τόπο τους στοιβάζονται και σκυλοπνίγονται για ένα φτάσουν ένα κομμάτι παραπάνω ψωμί, για τους φασίστες που σε άγαστη συνεργασία με τους μπάτσους προσπαθούν να ολοκληρώσουν την καθαρότητα του μπάσταρδου είδους τους. Όπως δεν κραύγασαν για τα παιδιά που σκοτώνουν οι μπάτσοι και για την συνεχή δουλία, όπου το αφεντικό ως σύγχρονος αφέντης εξουσιάζει κάθε στιγμή και πτυχή της καθημερινότητα και της ζωής των υφισταμένών του για ένα κομμάτι ψωμί (που συχνά ούτε αυτό δεν δίνει ή που το πετάει μέσα στα σκατά για να εξευτελίσει περισσότερο τους υπηκόους του)

Βέβαια αυτή η κατάσταση που περιγράφεται παραπάνω προφανώς και δεν είναι η ευημερία και η χαζοχαρούμενη κοινωνία που τα ΜΜΕξαπάτησης θέλουν να παρουσιάσουν αλλά ένα πλαίσιο καταπιεστικών συνιστωσών που δημιουργεί το χαρακτηριστικό μείγμα της κοινωνικής εξαθλίωσης του σήμερα.

Μέσα σε αυτές τις συνιστώσες των καταπιεστικών μηχανισμών που προστατεύουν την ύπαρξη και την ασφάλεια της κυριαρχίας βρίσκονται και οι στόχοι μας σήμερα.

Τράπεζες.

Μέσα σε περίοδο κρίσης δεν είναι τυχαίο ότι οι μόνοι που ευημερούν είναι οι τραπεζίτες και όσοι τρέφονται από αυτούς. Βέβαια εδώ γίνεται αντιληπτή ή αντίφαση μίας και η σημερινή υποτιθέμενη κρίση ξεκίνησε λόγω κάποιας εξίσου υποτιθέμενης κρίσης στον τραπεζικό-ασφαλιστικό τομέα. Σαφώς και είναι μία ακόμη προσπάθεια να ξεζουμιστεί όχι μόνο η τσέπη κάθε ανθρώπου αλλά και η ίδια του η ζωή κάνοντάς τον ένα ακόμη σκλάβο που δεν έχει χρόνο όχι να σκεφτεί αλλά και να ζήσει επειδή πρέπει να δουλεύει για να ξεπληρώσει το άπειρο του χρέος.
Προφανώς σε συνεργασία με την κεντρικής εξουσία οι τράπεζες σε παγκόσμιο επίπεδο όπως και σε τοπικό αποτελούν και το θησαυροφυλάκιο όπου ασφαλίζονται τα χρήματα του κυρίαρχου συστήματος. Από τα κεφάλαια των εταιριών μέχρι τα λεφτά για τους οπλικούς εξοπλισμούς και την κοινωνική καταστολή αποθηκεύονται και τα διαχειρίζονται οι τράπεζες ώστε να τα αυγατίσουν και να γίνουν οι αγαπημένες εταίρες τις εκάστοτε εξουσίας.
Δεν κάνουμε απλά μία επίθεση στο site μιας τράπεζας αλλά μια ελάχιστη συνεισφορά στην επίθεση ενάντια στο τραπεζικό σύστημα σε μία προσπάθεια να σπάσουμε τα ξύλινα πόδια του γιγάντιου καταπιεστικού συστήματος. Είναι μια επίθεση στα δάνεια, μία επίθεση στους τόκους, μία επίθεση στις κατασχέσεις, μία επίθεση στις πιστωτικές και την παγκόσμια οικονομική κυριαρχία..

[θα ήταν και μία επίθεση στο χρηματιστήριο αλλά μας πρόλαβαν οι σύντροφοι και η επίθεσή τους είναι πολύ πιο σημαντική και ελπιδοφόρα.. ]

Δημος

Μερικές μέρες μόνο μετά από την νέα καταστροφή των δασών και έχουν ξεκινήσει ήδη οι διάφορες ενέργειες “Ανάπτυξης”. Μιας ανάπτυξης που βασίζεται στην ισοπέδωση φύσης και ανθρώπων προκειμένου να περάσουν πάνω από τις στάχτες και τα κουφάρια οι καινούργιο μεγάλοι δρόμοι. Οι δρόμοι και τα λεφτά. Πέρα από τους δρόμους μέσα στην επερχόμενη ανάπτυξη συμπεριλαμβάνονται προφανώς και οι αναδασώσεις με βίλες και μεζονέτες, τα συμφέροντα των εργολάβων και των λαμογιών (συνεταιρισμοί με τεράστιες εκτάσεις στα δάση) όπως και τα συμφέροντα των παπάδων που διαχειρίζονται την περίφημη εκκλησιαστική περιουσία που αποτελείται από έναν σύνολο εκτάσεων και υλικών αγαθών αποκτημένων με γλύψιμο του εκάστοτε αφέντη (ακόμη και αλλόθρησκου, τίποτα προσωπικό μόνο μπίζνες..)
Βασικό στοιχείο σε αυτή την καλπάζουσα καταστροφή της φύσης αποτελούν τα κάθε λογής λαμόγια της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μίας τοπικής αυτοδιοίκησης που αποτελεί μικρογραφία του κεντρικού πολιτικού σκηνικού και το μόνο στο οποίο διαφέρει είναι ίσως το μέγεθος τις κονόμας του κάθε κομματικού λαμόγιου μέχρι να χάσει την θέση και έρθει ο επόμενος για να συνεχιστεί ο ατέρμων βρόγχος.
Η αντίσταση στους αυτοκινητόδρομους και την βαρβαρότητα της καπιταλιστικής ανάπτυξης ξεκινάει και τελειώνει στην δράση μόνο όσων ανθρώπων έχουν επιλέξει να αντιστέκονται σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς τους. Και σίγουρα είναι στον απέναντι στρατόπεδο από τους δημάρχους και τα τσιράκια τους.

Υπουργεία

Προφανώς στρατηγεία και κέντρα λήψης των παραπάνω αποφάσεων καταστολής και εκμετάλλευσης είναι τα υπουργία και οι διάφορες κρατικές υπηρεσίες. Έχοντας πια μια στιβαρή μάζα άβουλων και υπάκουων εργαζόμενων τα διάφορα υπουργεία και οι κυβερνητικοί οργανισμοί έχουν την δυνατότητα και την τεχνογνωσία, που προσφέρουν οι διάφοροι φιλόδοξοι τεχνοκράτες που εκκολάπτονται στα πανεπιστήμια και τις διάφορες σχολές, να εφαρμόσουν κάθε στρατηγική, να δημιουργούν τέχνασματα εξαπάτησης ή και ακόμη να οργανώσουν μια ωμή στρατιωτική επιβολή της κοινωνικής καθαρότητας και τάξης.
Προφανώς πέρα από προπύργια της εξουσιαστικής επιβολής αποτελούν και σύμβολά της (όπως και σύμβολα του ιεραρχικού συστήματος των ανθρώπων) και για αυτό μια επίθεση σε ένα υπουργείο ή κυβερνητικό οργανισμό αποτελεί μια έμπρακτη αντίσταση στην σήψη και την καταπίεση που επιβάλλονται από τα άτομα που βρίσκονται εκεί μέσα. Δεν είναι ο στόχος τα ίδια τα ντουβάρια αλλά ίσως μια πρωταρχική και πιο μαζική πράξη ενάντια στους κυρίαρχους.

Κομματα

Τα κόμματα αποτελούν μια ιδανική ιδεολογίστικη κάλυψη των όσων πραγματοποιούνται στην σημερινή κοινωνία. Χωρισμένα σε ίσες αποστάσεις μεταξύ τους είναι διατεθειμένα να θολώσουν τα νερά και να κάνουν έναν διάλογο για κάθε θέμα άσχετα με το πόσο κάθετε -υποτίθεται- διαφωνίες έχουν για αυτό. Πέρα από υποκριτές οι πολιτικοί πλασάρουν ελεύθερα και αβέρτα των κομματικό φανατισμό. Το κυριολεκτικό όπιο του λαού.. Που ο κάθε ένας νομίζει ότι με την ψήφο του αποκτά λόγο πάνω στην ζωή του, που νομίζει ότι άμα κερδίσει το κόμμα του οποίου είναι πιόνι θα αποκτήσει και ο ίδιος μερίδιο στην εξουσία που θα πάρει το κόμμα. Πανηγύρισε ανθρωπάκο και αύριο πάλι στα ίδια θα είσαι. Σήμερα όμως είσαι η πριγκίπισσα του χορού. Έχεις πάρει και εσύ μια τζούρα εξουσίας και δύναμης...
Η συστηματική αριστερά, έχει γίνει το ιδανικό δεκανίκι για να υποστηρίζουν αυτοί που επωφελούνται από το συγκεκριμένο σύστημα ότι υπάρχει και η αντίθετη άποψη. Βέβαια δεν τελειώνει εκεί ο ρόλος της μιας και με την όποια συμμετοχή σε αυτά τα εκλογικά πανηγύρια ουσιαστικά συμβάλει στην καταπιεστική φύση του συστήματος και το συντηρεί. Συντηρεί και την διαδικασία – των εκλογών- αλλά και την νοοτροπία ωχαδερφισμού και ανάθεσης αφού με τους δικούς της ηγετίσκους και αρχηγούληδες δημιουργεί μια ελίτ επαναστατών οι οποίοι κατέχουν την μόνη αλήθεια και πολλές φορές καθοδηγούν και συμμετέχουν σε επιθέσεις σε πιο ριζικά κομμάτια της κοινωνία – όταν έχουν τις συγκυρίες – προκειμένου κανείς να μην τους χαλάσει το εκλογικό πανηγύρι και το νταλαβέρι με τους ισχυρότερους.
Οι κομματικές νεολαίες προφανώς και αποτελούν ιδεολογική πισίνα μελλοντικών κομματικών στελεχών και ως τέτοια αντιμετωπίζουμε όλα τους τα μέλη όπως και τις ίδιες τις ομάδες και τα μέσα που έχουν. Σε περιόδους πόλωσης και έντασης να είναι σίγουροι όλοι αυτοί οι κομματικοί καραγκιόζηδες που κυκλοφορούν στις σχολές ότι αποτελούν στόχους προτεραιότητας.

Χαιρετίζουμε της ομάδες και τους συντρόφους του αντάρτικου πόλης

Αλληλεγγύη στους Σέρβους συντρόφους.


Υ.Γ

στους επόμενους μήνες όπου θα είναι πολύ ζεστοί, ξεκινώντας με την δίκη των δολοφόνων του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και με τις δίκες των συντρόφων Νικολάου, Γεωργιάδη και Δημητράκη οι επιθέσεις μας θα ενταθούν και δεν θα περιοριστούν απλά σε αλλαγές αρχικών σελίδων (deface) όπως σήμερα αλλά θα δημοσιοποιούνται παράλληλα όσες πληροφορίες αντλούμε από τα site. Είχατε την δυνατότητα να κάνετε πίσω, τώρα όμως είναι αργά οι μέρες της αποσταθεροποίησης του internet που τόσο χρησιμοποιείται για τους ταπεινούς σας σκοπούς ήρθαν.

Οι μέρες της ηλεκτρονικής ανυπακοής ξεκίνησαν...

Ραντεβού στη κόλαση καθίκια!!


---τα παρακάτω λαμβάνοντας κάθε απαραίτητο μέτρο ασφάλειας---

Sto yap.gov mias kai einai foberoi hackerades apofasisame na tous kleidwsoume to site


opote paidia yapuserx me kwdiko anarxia

....

kante oti 8elete

EISTE ADMINS ... DIY hacktivism

ομάδες αναρχικών hacker-

maura plasmata && Balkan Hackers


hacked by maura plasmata
hacked by balkan hackers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου