Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20091204

Ανάληψη ευθύνης για 2 εμπρησμούς τραπεζών στο Ηράκλειο Κρήτης (2-3/12)

O tembora, o mores ...

Πριν από 2 εβδομάδες η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (Ε.Ε.Τ.) αρνήθηκε να διαγράψει τα χρέη και να παγώσει τα δάνεια. Οι τράπεζες παίζουν έναν απ' τους πιο σημαντικούς ρόλους στην διάτηρηση του υπάρχοντος κοινωνικο-οικονομικού μοντέλου. Κρατούν υπό το καθεστώς ομηρίας πλήθος κόσμου ο οποίος χρωστάει υπέρογκα, υπερτοκισμένα ποσά.

Η Τράπεζα της Ελλάδος, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι η κεντρική τράπεζα της χώρας. Στηρίζει τη γενική οικονομική πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης. Είναι η μόνη τράπεζα στο Ηράκλειο που έχει φύλακα 24 ώρες το 24ωρο. Είναι δύσκολο να την προσεγγίσει κανείς καθώς έχει κάγκελα από την μπροστά και την πίσω είσοδο.

2-12-09: Ξημερώματα Τετάρτης. Επιτεθήκαμε από την πίσω μεριά της Τράπεζας της Ελλάδος με σκοπό να πυρπολήσουμε τα κρατικά οχήματα που βρίσκονταν στο parking. Ο παράγοντας της τύχης δεν ήταν με το μέρος μας καθώ επίσης ο τοίχος πάνω από τα κάγκελα ήταν αρκετά μακρύς. Παρόλα αυτά ο συμβολισμός παραμένει ίδιος.

3-12-09: Ξημερώματα Πέμπτης. Πυρπολήσαμε την Παγκρήτια Τράπεζα στη Λεωφόρο Κνωσσού.

Οι 2 αυτές επιθέσεις έγιναν ως ένδειξη αλληλεγγύης στο σύντροφο Γιάννη Δημητράκη, ο οποίος θα δικαστεί στις 9 Δεκέμβρη για δεύτερη φορά κατηγορούμενος για την ληστεία στην Εθνική Τράπεζα της οδού Σόλωνος (στο κέντρο της Αθήνας) τον Ιανουάριο του 2006.

Υ.Γ.1 Παρόλο που δεν έχουμε σκοπό να κάψουμε τα μάρμαρα στην πλατεία Ελευθερίας ομολογούμε ότι την αστυνομεύετε πολύ καλά.

Υ.Γ.2 Σωστή η κίνηση του φύλακα της Τράπεζας της Ελλάδος να μην βγει έξω. Συνιστούμε σε οποιονδήποτε securitα, μπάτσο ή πολίτη βρεθεί μπροστά σε τέτοια ενέργεια, να φροντίσει για την σωματική του ακεραιότητα και όχι να κάνει τον ήρωα.

Καλό μήνα

μεταμεσονύχτιοι σαμποτέρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου