Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090605

Ανάληψη ευθύνης για τα 2 οχήματα του ΟΤΕ στις Συκιές στην Θεσσαλονίκη(3/6)

Λευτεριά στον Νίκο Κουνταρδά
Την νύχτα της Τρίτης 2/6 πυρπολήσαμε 2 οχήματα του ΟΤΕ στις Συκιές στην Θεσσαλονίκη. Στον στόχο μας βάλαμε έναν δημόσιο οργανισμό για να αναδείξουμε το θέμα της ομηρίας του Νίκου Κουνταρδά απο τα κρατικά όργανα. Ο Νίκος συνεχίζει τις απεργίες πείνας και δίψας που ξεκίνησε μετά την συλληψή του στις 16/5 (*είχε διακόψει την απεργία δίψας για 4 μέρες 22/5 με 26/5) και πλέον η κατάσταση του έχει επιδεινωθεί άσχημα. Νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας απομονωμένος και φρουρούμενος απο την στιγμή της μεταφοράς του εκεί. Όσο το κράτος συνεχίζει να εκδικείται αγωνιστές τόσο και εμείς θα το "χοντραίνουμε" απο μεριά μας σε καθημερινή βάση πλέον...
Επίσης δεν ξεχνάμε τον σύντροφο Ηλία Νικολάου που κρατείτε στο κολαστήριο της Αμφισσας απο τον Ιανουάριο του οποίου μάλιστα πρόσφατα απορρίφθηκε η πρώτη αίτηση αποφυλάκισης, και τους προφυλακισμένους/διωκόμενους της εξέγερσης του Δεκέμβρη για κάποιους απο τους οποίους εξετάζονται οι υποθέσεις αυτές τις μέρες.
Οι διαθέσεις και οι πρακτικές του κράτους δεν μας εκπλήσσουν. Απεναντίας μας εξοργίζουν ακόμα περισσότερο. Απ'το στρατόπεδο μας οι εχθροπραξίες θα συνεχίζονται ακατάπαυστα μέχρι την συντριβή κάθε εξουσίας και την κοινωνική απελευθέρωση.

ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ (Α) ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΠΗΓΗ: σταλθηκε με mail στο bellumperpetuum@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου