Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090605

Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις στα εκλογικά περίπτερα στα Α. Πατήσια (4/6)

Εκλογές λοιπόν. Η Δημοκρατία φοράει τα καλά της, αλλά αυτό δεν την ομορφαίνει καθόλου. Η κυρίαρχη ιδεολογία διασπάται φαινομενικά, προωθώντας στις διάφορες εκδοχές της τους ανάλογους πολιτικούς εκφραστές, τα γνωστά κομματόσκυλα. Ζητιάνοι ψήφων από ένα κοινωνικό σώμα, που δυσανασχετεί μεν, στηρίζει με πλειοψηφικούς όρους δε. Δίνει δικαιώματα, προσδοκώντας σε κάτι αφηρημένο, επιτρέποντας στους κυρίαρχους να τους αντιλαμβάνεται και να τους αντιμετωπίζει ως θηράματα, επικυρωτές του υπάρχοντος.
Τα ΜΜΕ, οι πολύχρωμες γιγαντοαφίσες του γκρίζου σκηνικού, τα πάνελ της στημένης πριμοδότησης, οι πλαστικές συγκεντρώσεις -κατάλοιπα της ένδοξης εποχής του μπαλκονιού, τα προσωπεία του ψεύτικου ενδιαφέροντος, οι συνδιαλλαγές και οι συμμαχίες της διαπλοκής, έρχονται στο προσκήνιο. Το σύγχρονο πελατολόγιο έχει επικοινωνιακές απαιτήσεις, και κυρίως το σημαντικότερο... Δημοσκοπήσεις, μαγειρεμένες σε γραφεία παραγγελιών. Μέχρι πρόσφατα αποτύπωναν τον παλμό των χειραγωγήσιμων. Τώρα πια ξεδιάντροπα υπαγορεύουν τι θα ψηφιστεί. Το νέο φρούτο, άγουρο και σάπιο συνάμα, είναι οι Οικολόγοι Πράσινοι. Όσοι τσιμπάνε είναι άξιοι της μοίρας τους. Εμείς κινούμαστε στο δρόμο της άρνησης, της συνείδησης και της καταστροφής. Δεν αδιαφορούμε όπως οι φραπεδοφάγοι της παραιτημένης "αποχής", αυτό το απεχθές κομμάτι των πραγματικών πουθενάδων της ζωής. Έτσι, βάλαμε τη δική μας σφραγίδα. Επιτεθήκαμε στα εκλογικά τσαντίρια που βρίσκονται δίπλα στο σταθμό ΗΣΑΠ των Α.Πατησίων. Εκεί βρήκαμε μπροστά μας τα εκλογικά περίπτερα του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, των Οικολόγων, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ και του ΚΚΕ.
Αφιερώνουμε την επίθεση μας στους συντρόφους Ν.Κουνταρδά και Τ.Κυριακόπουλο, γιατί για εμάς η μόνη αλληλεγγύη είναι η έμπρακτη επιθετική. Είμαστε μαζί τους, και εχθροί των διωκτών τους και των μεθοδεύσεων τους. Τίποτα δε σταματά, όλα συνεχίζονται...
Αθήνα 4 Ιουνίου 2009
Ομάδα Πρωινού Σαμποτάζ

ΠΗΓΗ: INDYMEDIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου