Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20091005

Επιθέσεις τη νύχτα με μπογιές και μολότοφ στα γραφεία κομμάτων στο Ηράκλειο Κρήτης (1/10)

Επιθέσεις με μπογιές και μολότοφ δέχτηκαν στη διάρκεια της νύχτας το εκλογικό κέντρο της Ν.Δ, τα γραφεία της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και το πολιτικό γραφείο υποψήφιας του ΛΑΟΣ.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 4 τη νύχτα εναντίον του εκλογικού κέντρου της Ν.Δ, το οποίο βρίσκεται μπροστά από το άγαλμα του Ε. Βενιζέλου στο κέντρο του Ηρακλείου. Άγνωστοι πέταξαν βόμβα μολότοφ με αποτέλεσμα να καεί τμήμα της πινακίδας του εκλογικού κέντρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχουν μαρτυρίες που είναι ικανές να βοηθήσουν τις Αρχές για τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολούθησε η επίθεση στα γραφεία της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, τα οποία γέμισαν μπογιές εσωτερικά και εξωτερικά κόκκινου χρώματος. Οι δράστες, οι οποίοι εκτιμάται ότι ήταν οι ίδιοι με εκείνους που επιτέθηκαν στο εκλογικό κέντρο της Ν.Δ, εκσφενδόνισαν μπουκάλια μπίρας με κόκκινο χρώμα κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ.

Μπογιές πέταξαν τέλος και στο πολιτικό γραφείο της υποψήφιας βουλευτού του ΛΑΟΣ κας Α. Ζώτου, το οποίο βρίσκεται στη λ Ιωνίας. Οι ζημιές περιορίζονται κυρίως στην πρόσοψη του γραφείου της υποψήφιας.

patris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου