Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20091030

Ανάληψη ευθύνης για το ισπανικό προξενείο (30/10)

Η ισπανική κυβέρνηση γνωστή για τις κατασταλτικές της πρακτικές, απόρροια του επικίνδυνου για την κοινωνική ισορροπία επαναστατικού κινήματος πολλά χρόνια τώρα , προσπαθεί και εν τέλει έχει καταφέρει μέσω της προπαγάνδισης, της αφομοίωσης και των διώξεων, να απομονώσει και να ελέγξει το πιο δραστήριο κομμάτι του επαναστατικού χθες και σήμερα. Αποτέλεσμα αυτού, πολλοί αγωνιστές να περνούν όλη τους τη ζωή στη φυλακή, ακόμη και να πεθαίνουν μέσα σε αυτή.

Ο αγώνας πίσω απʼ τα κάγκελα δεν σταματά.

Οι κρατούμενοι παρά τις εξοντωτικές συνθήκες που βιώνουν μέσα στη φυλακή δεν σταματούν να αγωνίζονται για τα «δικαιώματά» τους μα πάνω απʼ όλα για την ίδια τους την αξιοπρέπειά. Ένας από αυτούς είναι και ο Casellas, ο οποίος με πολλές απεργίες πείνας και άλλου τύπου διαμαρτυρίες αναδεικνύει πως ο αγώνας για έναν επαναστάτη δεν τελειώνει ποτέ και εξακολουθεί να υφίσταται κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη μπορεί να βρεθεί.

Μετά τις ενέργειες σαμποτάζ, τις καταλήψεις και τις δυναμικές πορείες που έλαβαν χώρα στην Ισπανία , εμείς επιλέξαμε να τιμήσουμε με έναν εμπρηστικό μηχανισμό το επί τιμή προξενείο της Ισπανίας στην Θεσσαλονίκη ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό-αγωνιστή Amadeu Casellas.

Η απεργία πείνας μπορεί να σταμάτησε αλλά ο αγώνας συνεχίζεται.

Μέχρι και την απελευθέρωση του τελευταίου κρατουμένου, μέχρι την καταστροφή και της τελευταίας φυλακής σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου