Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090521

Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμό της Skoda (18/5)

από email που μας ήρθε:

«Τα πάντα καταρρέουν, γκρεμίζονται. Μουχλιασμένες ιδεολογίες, σάπια ηθική, φιλοσοφίες της παραίτησης, ληγμένες ρητορείες πασχίζουν να καλλωπίσουν την κατάσταση. Η αρρώστια έχει προχωρίσει και τίποτα δεν την αγγίζει πια. Στα αγαπημένα θεμέλια του παλιού κόσμου φώλιασαν τα μικρόβια της μόλυνσης. Τα πάντα είναι καταδικασμένα να εξαφανιστούν, να συντριβούν στον πάτο ενός σωρού σκουπιδιών του παλιού κόσμου. Η Ιστορία κλείνει αυτήν την σελίδα με ανακούφιση, την σελίδα του αδιάλειπτου θεάματος της αδράνειας ενός πλήθους αφιερωμένου σ΄εναν συρφετό ανυπόστατων φαντασμάτων, κατασκευάζοντας ό,τι επίκειται να καταστρέψει, ένα σώμα ασθενικό, που ταλανίζεται απο τις εξεγέρσεις των λιγων, ενώ τα πάντα συνηγορούν σε ένα σύμπλεγμα δειλίας και υποταγής, που ενίοτε ονομάζεται και ηρωισμός τα πάντα αντανακλούν μια δυστυχισμένη έμπνευση. Και έτσι τελείωσε αυτη η εποχή.Στα τσακίδια!

Μπροστά σε τέτοια μακάβρια ερείπια τραγουδώ για την καταστροφή, σαν το Νέρωνα. Στα ερείπια αυτά θα ανθίσει ο κόσμος, ο κόσμος μου. Συνεπώς τραγουδώ !»

Πέρασαν μήνες διαδοχικών χτυπημάτων και χαιρετισμών απο διάφορες ομάδες προς άλλες, και μετά ησυχία γα αρκετά μεγάλο διάστημα. Όχι τίποτα δεν σταμάτησε, ήταν απλώς η νηνεμία που υπάρχει στην ατμόσφαιρα πριν την οργισμένη καταιγίδα που θα ξεσπάσει. Και ξέσπασε.


Και οι χαιρετισμοί γίναν Σύμπραξη κάτω απο συνομωτικά βλέμματα και οργανωμένα σχέδια με σκοπό να χαρίσουν ένα φλεγόμενο διήμερο στο σάπιο κομμάτι του κοινωνικού ιστού που έμμεσα ή άμμεσα υπηρετεί το γενικότερο Δόγμα της Δημόσιας Ασφάλειας.


Έτσι το πλάνο κατατέθηκε σε όλους του συντρόφους που επιλέγουν τη φωτιά σα σύμμαχό τους και οι στόχοι γίναν συγκεκριμένοι, μπάτσοι, ρουφιάνοι, εταιρείες Security, οι συνεργατες τους και όσοι συμβάλουν στη διασφάλιση της υγιούς δημόσιας τάξης.


Δεν είναι μόνο η στολή που κάνει τον εχθρό, είναι και η διάχυτη ρουφιανιά που αναδύεται απο το πλήθος των φιλήσυχων πολιτών. Σ΄ αυτό τον πόλεμο επιλέγουμε στρατόπεδο και στοχοποιούμε το μπάτσο που κρύβει μέσα του ο καθένας 24 ώρες το 24ωρο.


Έτσι απο τη μεριά μας μαζί με άλλες Εμπρηστικές Ομάδες επιλέξαμε το βράδυ του Σαββάτου να χτυπήσουμε την επίσημη αντιπροσωπεία της Skoda που προμηθεύει με οχήματα την ΕΛ.ΑΣ κάτω απο γιγαντιαία οικονομικά συμφέροντα και ταυτόχρονα εξασφαλίζοντας την συνεργασία όσων αφορά στη διατήρηση και ενδυνάμωση αυτού του δόγματος ασφάλειας στις δυτικές μητροπόλεις.


Σκοπός μας, μαζί με τους υπόλοιπους εμπρηστες συντρόφους είναι να σπείρουμε ένα μικρό χάος, σε σχέση με τις προθέσεις μας, στη καρδιά και την περιφέρεια της κάθε μητρόπολης. Η επαναστατική βία, μαζί με τη λύσσα και τη συνείδηση είναι απαραίτητα συστατικά για το πέρασμα στην επίθεση ενάντια σε ένα πληκτικό και εχθρικό κόσμο.



Υ.Γ: Αφιερώνουμε τον εμπρησμό στον προφυλακισμένο σύντροφό μας Ηλία Νικολάου που κατηγορείται για εμπρηστική επίθεση.



Σύμπραξη Εμπρηστών-Επιχείρηση Ασφάλεια/Εμπρηστικές Ομάδες Νύχτας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου