Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090525

Ανάληψη ευθύνης για τα "Ελληνικά Γράμματα" (21/5)

'Οταν η γνώση γίνεται εμπόρευμα, έρχεται η ώρα να αγοράσουμε ...βαριοπούλες και μπογιές...

Η τέχνη του εξουσιάζειν βρίσκει εφαρμογή και μέσα στην εκπόρνευση της ανθρώπινης δημιουργικότητας. Τα βιβλιοπωλεία ιδιοκτησίας μεγάλων οικονομικών συμφερόντων είναι κερδοσκοπικά εταιρικά μορφώματα που λειτουργούν ως όψιμοι ναοί διάχυσης μιας πολύμορφης εξουσιαστικότητας που κατασκευάζει κάστες "εκλεκτών" και μεγαλόσχημων. Η προώθηση μιας μορφής ελεύθερης τέχνης για όλους δεν ευδοκιμεί πια ούτε της επιχειρηματικής παραεργασίας, στην συντριπτική του πλειοψηφία ταυτίζεται με την ελίτ του αστισμού αποδεχόμενος πλήρως τους όρους του παιχνιδιού . Η οσφυοκαμψία ανάγεται σε επενδυτική πράξη. Η κυρίαρχη ιντελιγκέντσια συμμετέχει στο παζάρι, δίνοντας -στήριξη,επιχειρήματα,αίγλη- και παίρνοντας-γνωριμίες,προνόμια, χρήμα.

Έτσι, κάθε άλλο παρά τυχαία συνθήκη είναι το γεγονός οτι δεκάδες μολυβοσπρώχτες "εξεγέρθηκαν" μετά τον δίκαιο ξυλοδαρμό του επίλεκτου θεωρητικού στελέχους του συστήματος και γνωστού καραγκιόζη Πανούση, ενάντια στον υποθετικό '"νεοφασισμό των κουκουλοφόρων". Φυσικά ουδεμία οργή για τα δεινά ενός συστήματος και ενός πολιτισμού που στη διαιώνιση του, με το μανδύα του προοδευτικού καταγγελτισμού, έχουν αφιερώσει τη ζωή και το έργο τους.

Σε όλο αυτό το γιουσουρουμ της "ανώτερης" εκδούλευσης και ματαιοδοξίας πρωτοστατεί όπως και σε άλλους τομείς ,ο ΔΟΛ ιδιοκτησίας του οποίου είναι και τα Ελληνικά Γράμματα.

Για εμάς είναι προτιμότερο να διαβάζουμε το μανιφέστο της Αρνησης και ωφελιμότερο να γράφουμε στη σελίδα της επίθεσης. Δεν γνωρίζουμε απο δημόσιες σχέσεις, δεν θαμπονώμαστε, ούτε κολακεύουμε τους "ισχυρούς" και τους προβεβλημένους. Τους μισούμε και τους ψάχνουμε . Δεν συνδικαλιζόμαστε για προωθήσεις και καριέρες. Συνωμοτούμε και οργανώνουμε τη Δύναμη μας για να εφορμήσουμε για το ταξίδι της πραγμάτωσης της Συνείδησης μας που σε καιρούς διάχυτης σήψης αποτελεί απο μόνο του Νίκη.

Αλληλεγγύη στους 3 καταζητούμενους συντρόφους που τον τελευταίο καιρό συκοφαντούνται στις εφημερίδες του ΔΟΛ απο διάφορους πρακτορίσκους που προσπαθούν να δημιουργήσουν και να προωθήσουν τα δικά τους ευφάνταστα τρομοσενάρια προς εξυπηρέτυση της αντιτρομοκρατικής.
Αλληλεγγύη και στον σύντροφο Ν.Κουνταρδά που βιώνει μια πραγματική σκευωρία αλλά τόσο γελία κατασκευασμένη απο την πλευρά των μπατσών που πιστεύουμε οτι θα καταρεύσει σύντομα.

Κουκουλοφοροι Ταχειας Επεμβασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου