Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090525

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό του Βερόπουλου (21/5)

''Καταναλωνω αρα υπαρχω'' καποιοι ειπανε και προσδιορισανε με τρεις λεξεις την πιο σιχαμενη και εξευτελιστικη μορφη του συγχρονου ανθρωπου που αυτοεπιβεβαιωνεται διαμεσου των μηχανισμων της αγορας.

θυματα πλεον της τεχνολογικης εξελιξης που σε συνεργασια με διαφημιστικες πρακτικες δημιουργησαν μια κοινωνικη ψυχωση αυτοπροσδιορισμου με βαση τα αγαθα που κατεχουν.

Οι εννοιες ''περιττου'' και ''αναγκαιου'' εγιναν σχεδον ταυτοσημες καθως τα αγαθα αποκτησαν συμβολικη αξια παραμεριζοντας την πραγματικη τους εννοια, την χρηστικοτητα τους.Και επειδη καμια εννοια δεν εξαφανιζεται στον κοσμο της κυριαρχιας, η χρηστικοτητα απεκτησε πλεον υποσταση στις σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων.

Με τον μανδυα του ''αναγκαιου'' αγοραζονται καθημερινα απειρα περιττα, τα κτιρια στεγασης υλικων ''πρωτης αναγκης'' εγιναν ξαφνικα φετιχ για καθε νοικοκυρα 'η εργενη, διαχωριστηκαν σε πολυτελειας και οικονομικα για να προσελκυσουν αναλογους ανθρωπους οπου για ακομα μια φορα οι διαχωρισμοι και ο φετιχισμος κυριαρχουν.

Στις προηγουμενες επιθεσεις μας, στοχος μας ηταν η πολυτελεια των λιγων. Αυτα τα αντικειμενα που εμφανεστατα, επιτηδευμενα και επιδεικτικα ειναι δυσκολα προσβασιμα σε ολους, ειναι προνομιο των λιγων. Σειρα εχει τωρα η πολυτελεια της μαζας, το συνεχες νταβατζιλικι των εταιρειων στην καθημερινοτητα μας, τα αντικειμενα προσδιορισμου κυρους και ισχυος αναμεσα στους πολλους.

Στις 21/5/09 τα ξημερωματα επιτεθηκαμε σε γνωστη αλυσιδα συπερ μαρκετ στην οδο ηρακλειου στα ανω πατησια με εξοπλισμο τετοιο ωστε εκτος απο τις σταχτες των προιοντων, να υποστει πληγμα και το κτιριο ολοκληρο. Αλλωστε μονο η εικονα του τιποτα εξιλεωνει την παραμορφωμενη και διαστρεβλωμενη εικονα των φετιχιστικων αντικειμενων. Δυστυχως τα δεκα οχηματα της πυροσβεστικης καταφεραν να εμποδισουν τον δευτερο σκοπο μας. Tην επομενη φορα δεν θα ειναι τοσο τυχεροι.
θα ειμαστε συνεπεις στην υποσχεση απεναντι στους εαυτους μας, να ζουμε με αξιοπρεπεια, να φτυνουμε στα μουτρα τα ψιχουλα που μας προσφερουν με προσφορες μισης τιμης, να αποδεσμευτουμε απο τα καταλοιπα αυτης της κοινωνιας που κληρονομησαμε. Δεν φοβομαστε καμια ''ομαδα Δ'', ''Ε'', ''ΣT'', που τον τελευταιο καιρο εχει επεκτεινει τις βολτες της και σε συνοικιες εκτος κεντρου γιατι ειμαστε αποφασισμενοι και εξοπλισμενοι...


ΑΠΟΣTΑTΕΣ TΟΥ ΗΣΥΧΟΥ ΥΠΝΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου