Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090504

Σαπμοταζ σε εκλογικό υλικό στη Νομική (3/5)

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ


Σαββατόβραδο-Κυριακή ξημερώματα. Ώρα εξόδου των μικροαστών-αποχαυνωμένων φοιτητών που πνίγουν την μιζέρια τους στα μπαρ του Κολωνακίου, Γκαζιού, Ψυρρή κλπ. Είναι οι ίδιοι που σε 10 μέρες θα εξαργυρώσουν το συμφέρον τους μέσω της ψηφοθηρίας.

Επιτεθήκαμε στο κτίριο της Νομικής, κατεβάσαμε όλο το αφισομάνι τους και τα “κενά” πανό τους. Και μετά το λόγο είχε η πυρά. Αποφασίσαμε να μπούμε στο χώρο και να τους χαλάσουμε τη πίστα με τους δικούς μας ξέφρενους ρυθμούς. Αυτούς τους ρυθμούς που δεν θα βρεις στα club που συχνάζουν τα σαββατόβραδα και μαζεύουν ψηφαλάκια. Άλλωστε κι εσείς δεν χορεύετε. Πουλάτε τα “ντρόγκια” σας, τις εκλογικές σας αυταπάτες και λαδώνετε με τα πάρτυ σας και τις εκδρομές στην Μύκονο την εκλογική διαδικασία της Δημοκρατίας σας.

  • Ενωμένα Άχρωμα Άοσμα Κομματόσκυλα

Τα ηρωικά Ε.Α.Α.Κ. που ξέχασαν μέσα σε λίγες μέρες την εξέγερση του Δεκέμβρη, αυτοί που έσπευσαν να εξαργυρώσουν τα “δικά τους Δεκεμβρίανα” για λίγους ψήφους, αυτοί οι επαγγελματίες επαναστάτες έχουν αποτελέσει επανηλλειμένα τροχοπέδη σε πολλούς κοινωνικούς αγώνες και σπεύδουν αμέσως να κάνουν ειρήνη με τη Δημοκρατία.

  • Προσοχή Κομματική Σαβούρα – Κατασταλτική Νεολαία Ελλάδος

Όσο για την ΚΝΕ και τους φίλους τους, ΠΚΣ, οι οποίοι έχουν αμέτρητες φορές καπηλευτεί και στη συνέχεια εξαγοράσει για τη νομιμότητα τους το κίνημα δεν έχουμε τι να πούμε. Τα ξεφτιλίκια τους είναι γνωστά σε πολλούς εξεγερμένους προλετάριους. Εξάλλου αυτούς τους έχουν ξεχάσει από το '74.

  • Και για να μην ξεχνάμε τη σύμπλεξη που λέγεται Δ.Α.Σ.Π. απλά το ίδιο γλυφιτζούρι έχουν στο στόμα τους. Και αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από τους κώλους των καθηγητάδων τους που θα τους προωθήσουν στη μετέπειτα καριέρα τους.
  • Το καυστικό μελάνι απ το στυλό μας δεν θ' αφήσει παραπονεμένους τους ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, τα αριστερά δεκανίκια της Δ.Α.Σ.Π.... Ούτε καν ασχολούμαστε.
  • Και για τις λέρες της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. έχουμε να δηλώσουμε πως όση “ανταρσία” μπορείτε να κάνετε σε μια πισίνα με νερό τόσο μπορείτε να ταράξετε τα μολυσμένα νερά του συστήματος. Πειρατές του κώλου.

Όλοι εσείς μας ληστεύετε με την εξουσία σας. Εμείς απαλλοτριώνουμε την ζωή μας από εσάς.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΕΣ

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΜΜΕΝΕΣ


Αλληλεγγύη σε όλους τους εξεγερμένους συλληφθέντες του Δεκέμβρη, στην εργάτρια αγωνίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα, στον αναρχικό σύντροφο Γιώργο Βούτση-Βογιατζή, στον αγωνιστή Γιάννη Δημητράκη.

Άγριοι Λύκοι, 3 Μαίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου