Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090703

Αναληψη ευθύνης για το σαμποτάζ στην εθνικιστική εφημερίδα Στόχος (1/7)

Μια άμεση απάντηση στους υποστηρικτές του φασισμού και των ρατσιστικών προγκρόμ.

Σήμερα ομάδα συντρόφων επιτεθήκαμε σε μονάδα παροχής ρεύματος της ΔΕΗ που ηλεκτροδοτεί τα γραφεία της Εθνικιστικής Φυλλαδας "Στοχος".
Αφου είχαμε ερευνήσει καλά τον χώρο και τις παροχές ρεύματος στο κτίριο, καθώς και τις πληροφορίες ότι δεν υπάρχει στην διάθεση των φασιστών μηχάνημα ανάκτησης ups, με ιδιαίτερη ευκολία αποκόψαμε την πρόσβαση των φασιστών στην παροχή ρεύματος που χρησιμοποιούν με μεθόδους σαμποτάζ οι οποίοι για λόγους ευνόητους δεν μπορεί να γίνουν ανακοινώσημοι απο μία ανάληψη ευθύνης.
Μαζί με την έκδοση της φασιστοφυλλάδας καταστράφηκαν και πολλά αρχεία καθώς μπλοκαρίστηκαν και όλες οι μέθοδοι ανάκτησης των αρχείων αυτών.

Η σημερινή επίθεση ήταν η 1η μιας σειράς επιθέσεων και σαμποτάζ που θα ακολουθήσουν, σε απάντηση στις ρατσιστικές ιδέες που προπαγανδίζουν οι φασίστες ενάντια στους μετανάστες.

Σήμερα αποδείχτηκαν τεχνολογικά ανύπαρκτοι, αλλά και ψεύτες (για ακόμα μια φορά) καθώς σε ανακοίνωση τους στο blog τους αναφέρουν ότι η έκδοση αναβλήθηκε απο διακοπή ρεύματος της Δ.Ε.Η
Κατι που είναι τουλάχιστον αστείο, καθώς καμία διακοπή ρεύματος δεν έγινε στο κέντρο της Αθήνας, και η μοναδική παροχή που σαμποταρίστηκε ήταν αυτή των φασιστογραφείων.
Κάποτε θα πουν και την αλήθεια.

Υγ: Στέλνουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς σε όλους τους συντρόφους μας που βρίσκονται στα κάτεργα της Δημοκρατίας τους και παραδίσουμε ( προς το παρόν ) τη σκυτάλη των επιθέσεων σε άλλες ομάδες συντρόφων που επιλέγουν αυτήν την μορφή δράσης απέναντι στο κράτος και τους παρακρατικούς μηχαν
ισμούς του.


Απατριδες Σαμποτερ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου