Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090708

Ανάληψη ευθύνης για τα γκαζάκια στο σπίτι φασίστα (7/7)

30 Ιούνη 2008
Νεοναζί εισβάλλουν στο αντιεξουσιαστικό στέκι Αντίπνοια στα Πετράλωνα , και με τους χαιρετισμούς της Χρυσής Αυγής, μαχαιρώνουν 2 από τα άτομα που βρίσκονταν μέσα.

Ένα χρόνο μετά…
Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στην οικία του αρχηγικού στελέχους της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Α. Χρυσομάλλη στην οδό Χρ. Αναγνωσταρά 5 στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύοντας ότι κάποιοι δε ξεχνάνε πόσο μάλλον δε συγχωρούνε.

Καταρρίπτοντας πλέον κάθε ισχυρισμό για άνανδρα χτυπήματα επιβεβαιώνουμε στον μπροστάρη της τοπικής οργάνωσης των νεοναζί στη Θεσσαλονίκη ότι ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά του, ζωντανεύοντας τις απειλές της 25ης Μαρτίου.
Τα παγωμένα χαμόγελα των συγκεντρώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και οι μετεκλογικές θριαμβολογίες για 23500 έλληνες εθνικιστές, εύκολα αντικαθίστανται από άγχος για την επόμενη μέρα. Πλέον για την κάθε επόμενη μέρα.

Μπάτσοι και ναζί, το ίδιο μαγαζί

Το εξωφρενικό νούμερο των 23500 ψήφων μίσους έχει και την αντίστοιχη ερμηνεία. Σε μία χώρα που νομιμοποιεί συμμορίες νεοναζιστών (24-5-09 ο Άρειος Πάγος αναγνωρίζει τη Χρυσή Αυγή ως νόμιμο κόμμα) τίποτα δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Διότι η εξασφάλιση της εθνικής ενότητας κρύβει πίσω της έναν αιματοβαμμένο παρα-κρατικό μηχανισμό, που συντηρεί και συντηρείται από τον εφιάλτη των καθαρών φυλών.

Αρχικά το κράτος μεριμνά:
Δημιουργεί στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών και με την ψευδαίσθηση της φιλοξενίας και της ιατρικής περίθαλψης, εξαθλιώνει την ανθρώπινη ύπαρξη.

Έπειτα προλαμβάνει :
Εφόσον οι ξυλοδαρμοί στα τμήματα και οι «αυτοκτονίες» στα σωφρονιστικά κολαστήρια αποδείχτηκαν αναποτελεσματικά μέτρα, προχωρά σε πογκρόμ ενάντια σε όσους θεωρούνται ξένοι στα σχέδιά του και μαζικές απελάσεις μεταναστών.
Σε τρίτο στάδιο όταν η δημοκρατία αμφισβητείται καλούνται οι μισθωτή βραχίονες του κράτους να φέρουν εις πέρας το σχέδιο της απαλλαγής από τους προαναφερόμενους ξένους. Νεοσύστατα τάγματα εφόδου που εφορμούν σε σπίτια μεταναστών στο Αιγάλεω και στου Ρέντη, αυτόβουλοι προστάτες του έθνους και της πατρίδας που επιτίθενται σε όσους δεν ανήκουν στην μισαλλοδοξία τους και αγανακτισμένοι πολίτες που δεν ανέχονται να μοιράζονται τις γειτονιές τους και να πατούν το ίδιο χώμα με μετανάστες, είναι λίγα από τα πολλά παραδείγματα της διαφθοράς.

Και ο συνδετικός κρίκος

Υπάρξεις σαν αυτή του Α. Χρυσομάλλη, που εκτός από αρχηγικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη, υπηρετεί και το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, κάνοντας πιο οικείες τις εικόνες που φέρουν, ένστολους και μη, ναζί να συνυπάρχουν. Άλλωστε οι μνήμες της 2 Φλεβάρη όπου πίσω από τις ασπίδες των ναζί ξεπρόβαλλαν μαχαίρια είναι ακόμη νωπές.
Κλείνοντας επιθυμούμε το ζεύγος Χρυσομάλλη να μεταφέρει τις εμπειρίες του και στην αγανακτισμένη κάτοικο του Αγ. Παντελεήμονα, Μαντάλα Ειρήνη που σύντομα θα μας βρει κοντά της.
Η ανοχή είναι συνενοχή

Με τους δικούς μας χαιρετισμούς

Αντιφασιστικοί Πυρήνες Επίθεσης
Κομμάντο-Αλληλέγγυα Μνήμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου