Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090731

Ανάληψη ευθήνης για την επίθεση στο γραφείο της Αράπογλου (27/9)

Την 8η Δεκεμβρίου 2008 το βράδυ, ιστορική ημέρα της εξέγερσης, οι διαδηλωτές έφτασαν το πολύ 100 μέτρα από το κεντρικό κτήριο του ΛΑΟΣ επί της οδού Καλλιρόης στον Ν. Κόσμο. Η επέμβαση των ΜΑΤ έσωσε τους φασίστες από σίγουρη κρεμάλα εκείνη την ημέρα και τα γραφεία τους από κατεδάφιση.

Ποιοί είναι άραγε οι ψηφοφόροι και τα στελέχη του ΛΑΟΣ; Είναι οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών της κατοχής, τους οποίους οι παππούδες μας πετσόκοβαν με τα κονσερβοκούτια, είναι οι αλήτες της ΕΑΤ-ΕΣΑ, είναι οι σύγχρονοι νοικοκυραίοι και ρουφιάνοι των οποίων τα κεφάλια θα σπάσουμε.

Την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009 και ώρα 22:00 τοποθετήσαμε τρία γκαζάκια και μπόλικη βενζίνη στην είσοδο του γραφείου της βουλευτού του ΛΑΟΣ Δήμητρας Αράπογλου στην οδό Φαλήρου 40 στο Κουκάκι στον τέταρτο όροφο. Οι ζημιές ήταν πολύ περισσότερες από απλό κάψιμο της πόρτας ότι και αν λένε οι παπαγάλοι της Ασφάλειας.
Η εν λόγω κυρία είχε το θράσος να είναι εισηγήτρια του ΛΑΟΣ στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε και αφορά την γενικευμένη χρήση καμερών, την λήψη DNA με το παραμικρό και την ταυτοποίηση των καρτοκινητών.
Βλέπουμε ότι το σχέδιο νόμου το οποίο εισηγήθηκε και ψήφισε, αν και φρέσκο, δεν απέτρεψε το κάψιμο του γραφείου της.
Το χτύπημα αυτό ήταν το δώρο μας για την 35η επέτειο της αποκατάστασης της δημοκρατίας τους.
Μόνος μας στόχος η όξυνση του κοινωνικού-ταξικού πολέμου μέχρι την καταστροφή του συστήματος αυτού και η δημιουργία μιας πραγματικά ελεύθερης κοινωνίας.

Αλληλεγγύη στον Η. Νικολάου και τον Θ. Ηλιόπουλο.
Χαιρετισμούς στις ένοπλες και εμπρηστικές ομάδες του αντάρτικου πόλης.

Οργάνωση "ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ"

ΠΗΓΗ: indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου