Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090711

Ανάληψη ευθύνης για τους εμπρησμούς σε στόχους της Δημοτικής Αστυνομίας (9/7)

καθε περιφραγμενη περιοχη χρειαζεται και τα σκυλια της να τη φυλανε.Καθε εξουσιαστικη κοινωνια χρειαζεται ξυπνητηρια για να υπενθυμιζουν τους νομους και τους κανονες της.
Ετσι κι αλλιως χωρις εναν ''μπαστακα πανω απο το κεφαλι'', λιγοι πλεον μπορουν να λειτουργησουν,να κρινουν και να αποφασισουν.
Κατι τετοιοι πρασινοι,απλοι,συνηθισμενοι ανθρωπομορφοι ειναι οι υπαλληλισκοι της δημοτικης αστυνομιας που τριγυριζουν στις συνοικιες με το χαμογελο του προσιτου και το μπλοκακι της αυστηροτητας,για να νιωσουν ολοι πως επιτελους η αστυνομια (εστω με αυτη την ποταπη μορφη),ειναι διπλα στον πολιτη.
Μπατσοι τελευταιας κατηγοριας στην ιεραρχια των δυναμεvν καταστολης,μιας και ο εξοπλισμοσ-εκπαιδευση, δεν αρκει για την αντιμετωπιση ανατρεπτικων δρασεων,βρηκαν τον μοναδικο ρολο που η στολη τους πιανει τοπο...καταδιωξεις μεταναστων και αμεση πληροφορηση στα κεντρα της αστυνομιας για οποιαδηποτε υποπτη κινηση.
Ανελαβαν να εξασφαλισουν την ευρυθμη λειτουργια της πολης...
Αναλαμβανουμε να αποδεκατισουμε καθε διαχειριστη,διαμεσολαβητη και υπερασπιστη του νομου και της ταξης.

Ετσι στις 9/7/09 τα ξημερωματα πυρπολησαμε ενα αμαξι της δημοτικης αστυνομιας εξω απο το δημαρχειο του παπαγου και το κτηριο που στεγαζεται η ιδια στην οδο κων/πολεως 35 στο χολαργο.

Αφιεωνουμε αυτην την κινηση στον αναρχικο Ηλια Νικολαου που βρισκεται προφυλακισμενος,κατηγορουμενος για εμπρησμο της δημοτικης αστυνομιας στην θεσ/νικη.

ΑΝΗθΙΚΟΙ TΑΡΑξΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου