Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090722

Ανάληψη ευθύνης για ΝΔ και κτίριο Πατριαρχείου (21/7)

Διανύουμε μια περίοδο έντονης κοινωνικής πόλωσης σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο. Αναποφευκτα όμως απ'την στιγμή που τα πλοκάμια του καπιταλιστικού κόσμου έχουν φτάσει σε κάθε γωνία του πλανητη. Τους τελευταίους μήνες το ελληνικό κράτος προαναγγέλει ένα όργιο νέων προληπτικών και μη κατασταλτικών μέτρων. Αψογος συμπαραστάτης μαζι με το παρακράτος δεν θα μπορόυσε να μην είναι άλλο απ΄το φασιστικό κομματι της κοινωνίας που είναι εκεί για να συμπληρώνει το έργο της τοπικής εξουσίας στο νεο κορυφαίο δογμα της εποχής μας που ονομάζεται "ασφάλεια"..
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι οτι όσο υπάρχει εξουσία όποια μορφη και να έχει θα υπάρχει και η καταστολή αντίστοιχα. Αυτο που μετράει όμως είναι η οργή μας που ξεχειλίζει περισσότερο απο ποτέ τώρα, κατι που φαίνεται και απο τον αριθμό των νέων ομάδων που έχουν ξεπηδήσει (ειδικότερα μετα τον δεκέμβρη) σε όλη την χώρα. Άτομα αφήνουν στην άκρη μικροθεωρητικές διαφορές για να καταστρώσουν μαζι επιθέσεις σε εξουσιαστικούς στόχους παντού με μόνο σκοπό την όξυνση του κοινωνικού-ταξικού πολέμου. Η συνείδηση φέρνει την επιθεση και η επίθεση την νοηματοδοτεί.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την διπλή νυχτερινη επιθεση στην Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης 21/7 με στόχους την Νέα Δημοκρατία (γραφέια Συκεών) και το κτήριο του Πατριαρχείου στο Τσινάρι.

Αφιερώνουμε τις επιθέσεις αυτές στον αναρχικό Ηλία Νικολάου που αυριο (22/7) θα εξεταστεί η αιτηση αποφυλακισης του στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης. Επίσης δεν ξεχνάμε τον κρατούμενο και απεργό πείνας Θοδωρή Ηλιόπουλο που βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό για τα γεγονότα του Δεκέμβρη. Οι πόλεις έχουν αμέτρητους στόχους και εμείς καμία διάθεση για διακοπές...

"Ανατρεπτικές συνειδήσεις"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου