Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090728

Γκαζάκια σε κομματικά γραφεία (28/7)

Επτά εμπρηστικές επιθέσεις με γκαζάκια και μολότοφ σε γραφεία των κομμάτων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ σημειώθηκαν χθες το βράδυ, σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας.

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν σε Γουδί, Αγίους Αναργύρους, Δραπετσώνα, Καμίνια, Κουκάκι, Πετράλωνα και Χαλάνδρι, προκαλώντας υλικές ζημιές στα γραφεία των κομμάτων.

Αναλυτικότερα, οι εμπρηστικές επιθέσεις ξεκίνησαν από την οδό Μπέλες 16-18 στο Κουκάκι, όπου άγνωστοι πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ σε γραφεία της ΝΔ. Ακολούθησε επίθεση με μολότοφ στη διασταύρωση Σπύρου Πάτση και Ορφέως στο Βοτανικό, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ενώ μολότοφ δέχτηκαν και τα γραφεία της ΝΔ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 21 στη Δραπετσώνα. Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε και στη Θεσσαλονίκη, στη διασταύρωση Αγίου Δημητρίου και Θεσσαλονίκης στα Καμίνια, στα γραφεία της ΝΔ.

Στο μεταξύ, αυτοσχέδιο μηχανισμό με γκαζάκια είχαν τοποθετήσει άγνωστοι σε γραφεία της ΝΔ που στεγάζονται στην οδό Ιωαννίνων 8 στο Χαλάνδρι. Έκρηξη από γκαζάκια σημειώθηκε και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Αγίας Λαύρας 71 στο Γουδί, ενώ αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός που αποτελούνταν από γκαζάκια, εξεράγη στην οδό Πλαστήρα 106 στους Αγίους Αναργύρους, στα γραφεία του ΛΑΟΣ.

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου