Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090531

Ανάληψη ευθύνης για ΔΕΗ (28/5)

«ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ

ΔΕΗ Α.Ε.
Η εταιρεία παραγωγής και διανομής του βασικότερου είδους ενέργειας στο σύγχρονο ελλαδικό χώρο του ρεύματος.

Για να παράξει και να πουλήσει το προϊόν της, η ΔΕΗ Α.Ε. εκμεταλλεύεται κυρίως φυσικούς πόρους (νερό, γη, πετρέλαιο, λιθάνθρακα) και ανθρώπινο δυναμικό. Στη συνέχεια εκτοπίζει ολόκληρους πληθυσμούς, καρκινιάζει τους μισούς ανθρώπους, τα ζώα και τους υδροφόρους ορίζοντες των ευρύτερων περιοχών όπου εγκαθίσταται και δραστηριοποιείται και για όλα αυτά αποκομίζει κέρδη δισεκατομμυρίων (ενδεικτικά, για το 2009 αναμένει κέρδη γύρω στα 700 εκατομμύρια ευρώ).

Θέλοντας να προλάβει οποιαδήποτε στοχοποίηση και αντίδραση εναντίον της, η ΔΕΗ Α.Ε., όπως και οι περισσότερες Δ.Ε.Κ.Ο., παρουσιάζει ένα υποτιθέμενο κοινωνικό προφίλ, το οποίο συμπεριλαμβάνει την ηλεκτροδότηση απομακρυσμένων περιοχών, την αυτοαναφορά της ως "εθνικού χορηγού' σε διάφορες αθλητικές και "πολιτιστικές" φιέστες και το συνολικότερο παραμύθι ότι υπάρχει για να εξυπηρετεί το κοινό ώφελος. Στην πραγματικότητα, δεν είναι τίποτα άλλο από έναν επιχειρηματικό κολοσσό που έχει μοναδικό σκοπό τη μεγιστοποίηση των κερδών του με κάθε τίμημα, είτε΄ως "δημόσιος", είτε ως ιδιωτικός.

Το ρεύμα, ως βασική πηγή ενέργειας, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των καθημερινών μας αναγκών. Ταυτόχρονα όμως, αποτελεί και θεμελιώδη πυλώνα της λειτουργίας του αδηφάγου καπιταλιστικού συστήματος. Αυτό το σημαντικό εργαλείο, συνιστά μια βασική προϋπόθεση για τη συνέχιση της υπερπαραγωγής καταναλωτικών σκουπιδιών που βρωμάνε εκμετάλλευση. Πατώντας πάνω σε αυτά τα δυο γεγονότα, η ΔΕΗ Α.Ε., έχοντας όσα έσοδα γουστάρει ανά πάσα στιγμή, όποτε δηλαδή θελήσει να αυξήσει τα τιμολόγιά της και όντας ο αποκλειστικός φορέας που αποφασίζει πόσο ρεύμα και με τι όρους θα παραχθεί, σε ποιους θα διανεμηθεί και πόσο θα κοστίσει, πλουτίζει σε βάρος του πλανήτη.

Παράλληλα, ως αποικιοκρατική δύναμη και εκμεταλλευόμενη τον εκβιασμό της μισθωτής σκλαβιάς, η ΔΕΗ Α.Ε. φροντίζει να πάρει μερίδα των τοπικών κοινωνιών με το μέρος της, προστατεύεται δωρεάν από τα ΜΑΤ και αξιώνει αποζημιώσεις δισεκατομμυρίων ακόμα και από εκείνους που με συντεχνιακά αιτήματα ζητούν λίγο μερίδιο απ΄το τίποτα της πληρωμένης δουλείας (κατάληψη ταινιοδρόμων ΑΗΣ αγίου δημητρίου,2008). Βαδίζοντας πλάι πλάι με το ελληνικό κράτος και το ελληνικό καπιταλιστικό και επεκτατικό λόμπι, η Δ.Ε.Η. απολαμβάνει πλήθος προνομίων και προστασίας. Η εφαρμογή της διαχρονικής στρατηγικής του "διαίρει και βασίλευε".

Η εφαρμογή αυτού του σχεδίου, περνά φυσικά μέσα από την άνωθεν δημιουργία ευρύτερης συναίνεσης και την αναζήτηση τοπικών λαμόγιων. Τα λαμόγια αυτά, ξεκινούν από δημάρχους, νομάρχες, εκκλησιαστικούς φορείς, συνεχίζουν με κατοίκους που επιδιώκοντας το γρήγορο πλουτισμό, ξεπουλάνε με ευκολία τα χωράφια και τις συνειδήσεις τους και φτάνουν μέχρι ορισμένους από τους ίδιους τους εργάτες της ΔΕΗ Α.Ε. που παθαίνουν εργατικά "ατυχήματα", αρρωσταίνουν αυτοί και τα παιδιά τους και ζουν σε ένα μεταλλαγμένο από τη μόλυνση περιβάλλον.

Ο ντόπιος καπιταλιστικός εξουσιαστικός συρφετός, θέλοντας να επιβάλλει σιγήν ιχθύος εντείνει συνεχώς την καταστολή μέσω καινούριων νομοθετημάτων, ταγμάτων ένστολων δολοφόνων (ομάδα Δ΄ κλπ) και συκοφάντησης κάθε αντικαθεστωτικού κοινωνικού αγώνα.
Επειδή εμείς θεωρούμε πως μοναδικός τρόπος ξεπεράσματος των αδιεξόδων είναι η επίθεση, και κομμάτι αυτής της επίθεσης η άμεση υλική καταστροφή των υποδομών του εχθρού, αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την καταστροφή με βαριοπούλες και υγρό φρένων των οχημάτων της ΔΕΗ Α.Ε. επί της οδού παπαναστασίου στη θεσσαλονίκη, την πέμπτη 28 μάη.

ΥΓ¨ο σύντροφος νίκος κουνταρδάς παραμένει σε απομόνωση στο γενικό κρατικό νικαιας με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή. την τετάρτη 27/5 ξανάρχισε την απεργία δίψας ενώ συνεχίζει αδιάλειπτα την απεργία πέινας από 16/5. εμείς προειδοποιούμε ότι η επειδείνωση της υγείας του θα φέρει οπωσδήποτε κ την επιτάχυνση των επιθέσεων μας εναντίον τοιυ κράτους και των οργάνων του τόσο σε συχνότητα όσοκαι σε ένταση

συνδικάτο για την βραχυκύκλωση του συστήματος"»

Εμπρησμός οχήματος της Δημοτικής Αστυνομίας στη Θεσ/νίκη

"ωραίο είναι να απολαμβάνεις τα ερείπια των πολιτειών..."
Λωτρεαμόν

Είναι βέβαιο πως σχεδόν κάθε πτυχή της κοινωνικής ζωής σήμερα, μπορεί να αποτελέσει έναν τέλειο ξενιστή του δόγματος της ασφάλειας. Αυτό σε συνδυασμό με την πολυπόθητη μονιμοποίηση της τάξης, απ' την μία δίνει νέα πατήματα στο κράτος να αυξήσει και να πληθύνει τους έμμισθους φρουρούς του (ομάδα Δ, πεζές περιπολίες, δημοτική αστυνομία κλπ) ενώ απ' την άλλη έχει οδηγήσει στην μετατροπή της πλειοψηφίας των πολιτών από απλούς ύποστηρικτές και μέτριους χειροκροτητές των κατασταλτικών μέτρων σε εθελοντές μπάτσους, έτοιμους να υπερασπιστούν την ομαλότητα των καιρών.
Η καταστολή οπλίζεται τεχνολογικά και ιδεολογικά, διαχέεται από και προς το κοινωνικό σώμα ως άμεση ανάγκη και από τη μεριά της βάζει τις διαχωριστικές γραμμές που χωρίζουν τα στρατόπεδα του επαναστατικού πολέμου στα σπλάχνα της κοιωνίας, διώκοντας όπως είναι φυσιολογικό τον κάθε έναν και την κάθε μια που ξεπερνά τις νόμιμες διόδους και οπλίζει τις αρνήσεις του.
Κάθε επιχείρηση ισχύος από μεριάς των μπάτσων αποτελεί ένα απολαυστικό θέαμα στα μάτια του κάθε "Αθώου πολίτη".
Το αντάρτικο πόλης με τους εμπρησμούς, τις εκρηκτικές και ένοπλες ενέργειες, οι ληστείες τραπεζών, οι καταδρομικές επιθέσεις σε σύμβολα του εχθρού, οι ενέργειες σαμποτάζ φαντάζει πλέον ως ο νούμερο 1 δημόσιος κίνδυνος. Αυτό του πρέπει, πάνω σε αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να εργαστούμε. Στην κατεύθυνση της καττάρευσης της δημόσιας ζωής και των σχέσεων που αναπαράγει.
Και για εμάς δεν υπάρχει πιο σαγηνευτικό βίωμα από τον χορό της φωτιάς τις στιγμές που οι εκκωφαντικοί κρότοι και τα χαμόγελα αυθεντικής εκδίκησης και επαναστατικής αυτοπραγμάτωσης πέρνουν την θέση της απραγίας, της ανίας και της ανουσιότητας που μας είχαν προγραμματίσει να ζήσουμε. Τις στιγμές της δικής μας Ισχύος και Επιβολής απέναντι στην αλλότρια πραγματικότητα...
Τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης προκαλέσαμε στον χορό της φωτιάς ένα περιπολικό της Δημοτικής αστυνομίας στην συμβολή των οδών Κρυστάλλη και Συγγρού στην Θεσσαλονίκη. Το περιπολικό δεν άργησε να μεταμορφωθεί σε αποκαίδια. Με αυτόν τον τρόπο θελήσαμε να δώσουμε στο κράτος και στην κοινωνία του καθώς και στους είτε έμμισθους, είτε άμμισθους εθελοντές, φρουρούς τους να καταλάβουν πως δεν πρόκειται να συνεχιστεί η ειρηνική συμβίωση μας, εν αντιθέσει το μέλλον προμηνύεται ιδιαίτερα εκρηκτικό...
Χαιρετισμούς φωτιάς στον επαναστάτη αναρχικό Ηλία Νικολάου που βρίσκεται προφυλακισμένος και κατηγορείται για υπόθεση εμπρησμού γραφείου της Δημοτικής Αστυνομίας στον Εύοσμο.
Η οποιαδήποτε επιπλοκή στην υγεία του Νίκου Κουνταρδά βαραίνει αυτούς που τον κρατάνε δέσμιο. Ας έχουν τα μάτια τους 14, είμαστε παντού...

Έπεται συνέχεια...
Συνθήκη των άνομων/ πρεσβευτές του Ερέβους

20090529

Ανάληψη ευθύνης για επιθέσεις σε 2 studio (28/5)

από email που λάβαμε:

"Η οικονομία του σεξισμού"

Τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα ανθοφορεί η παραοικονομία της "παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών".
Σώματα απογυμνωμένα από την ανθρώπινη, κοινωνική τους υπόσταση τα οποία παράγουν αξία και υπάρχουν ανυπόστατα, απλά σαν ακριβό εμπόρευμα.
Νταβατζήδες που τα μεταφέρουν, τα φυλακίζουν και τα προωθούν.
Μπάτσοι που προστατέουν με το αζημείωτο, την περιουσία των πρώτων
και ελληνορθόδοξοι πελάτες που καταναλώνουν "πολυτελή" λευκή σάρκα.
Το αφεντικό - το εμπόρευμα - ο πελάτης
Ένας συρφετός εξουσιών, καταναγκασμού και εκμετάλλευσης που παρελάυνει
πάνω σε σώματα γυναικών μεταναστρίων, σε μια σύγχρονη όψη της πιο παλιάς σχέσης
πορνείας - δουλείας.
Καλλίγραμμα, high class φωτομοντέλα, που προωθούνται μεσω Internet και εντοπίζονται
στα πολυτελή Studio.Σε αυτά τα διαμερίσμάτα προσφέρεται αυτή η "παροχή" υπηρεσιών
και απενοχοποίησης.Ο σύγχρονος πορνοπελάτης είναι ο βασικός χρηματοδότης της ειδικής
πορνείας και δείχνει ιδιέτερη αδυναμία στις εξαναγκαστικά εκδιδόμενες,
ανεβάζοντας το ποσοστό της ζήτησης στο 75% την τελευταία δεκαετία.
Ο φόβος και ο καταναγκασμός ενισχύουν το γόητρο του ως ακαταμάχητου επιβήτορα,
βρίσκοντας τον διαδυτιακό τόπο ως χώρο αφήγησης "κατόρθωμάτων".
Γι'αυτό και εμείς το απόγευμα της 28/05, επιλέξαμε να επιτεθούμε σε 2 studio στο
κέντρο της Αθήνας, προσπαθώντας να καταθέσουμε το ελάχιστο της βίας, που αναλογεί
στο μίσος που αποτυπώνεται στα κρεβάτια της ηδονής. 'Οχι για αυτες, για εμάς.

Στις μικρές και μεγάλες μάχες της καθημερινότητας, υπάρχουν κάποιες που επιλέγουν να
στέκονται με αξιοπρέπεια. Κάποιες χάνονται χώρις να μάθουμε ποτέ το όνομά τους και
άλλες γίνονται πρωτοσέλιδα.
'Εμεις απλά θα κράτησουμε στις μνήμες μας τον αγώνα της Κατερίνας Γκουλίωνη
και θα στεκόμαστε αλλήλέγγυοι στην μάχη της Κώνσταντίνας Κούνεβα.

ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΦΡΑΞΙΑ

Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμούς καμερών (27/5)

από email που λάβαμε:

Ο καπιταλιστικός κόσμος απαιτεί την εύρυθμη και κανονική λειτουργία του. Η κανονικότητα αυτή χρειάζεται με την σειρά της την επιτήρηση, τον έλεγχο ότι όλα βαίνουν κατά το πρέπειν. Κατά την διάρκεια, αλλά και στη συνέχεια των γενικευμένων συγκρούσεων του Δεκέμβρη, η άρνηση του ίδιου αυτού κόσμου συμπυκνώθηκε, οι κατεστημένες σχέσεις αμφισβητήθηκαν και η κανονικότητα διαταράχθηκε επικίνδυνα. Αμέσως μετά, η αποκατάσταση του παλιού και η εγκατάσταση ενός νέου πλέγματος επιτήρησης, αποτελούμενο από αρκετές εκατοντάδες κάμερες, αποτελεί κίνηση ζωτικής σημασίας για τους επίδοξους ‘διαχειριστές’ των ζωών μας. Η κατάσταση κρίθηκε μάλλον κρίσιμη και μικροπροβλήματα όπως η υπάρχουσα νομοθεσία, η αρχή προστασίας και η φλύαρη δημοκρατική ρητορική περί ατομικών δικαιωμάτων παρακάμφθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Ούτως ή άλλως η χρησιμότητά τους έγκειται στην απομάκρυνση από την ουσία του ζητήματος και στην αποσιώπηση μιας διαρκούς και αχανούς επίθεσης στα συστήματα κοινωνικού ελέγχου. Όταν η επίθεση γενικεύεται και ξεδιπλώνεται δημόσια στους δρόμους των μητροπόλεων η προσπάθεια απόκρυψης της καθίσταται άσκοπη και γελοία. Στη δεδομένη στιγμή έντασης του ελέγχου και της καταστολής κάποιες και κάποιοι αποφασίσαμε να σαμποτάρουμε το πλέγμα επιτήρησης της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, μιας οδικής αρτηρίας εξέχουσας σημασίας για την κυκλοφορία. Την κανονική και γρήγορη κυκλοφορία και ροή του κεφαλαίου είτε αυτή νοείται ως μεταφορά εμπορεύματος ή ως μετακίνηση εργατικού δυναμικού και καταναλωτικής μάζας.


Έτσι το βράδυ της Τετάρτης 27/5 καταστρέψαμε ταυτόχρονα 7 από τις 21 κάμερες που βρίσκονται κατά μήκος του πριφεριακού, καθιστώντας πρακτικά αδύνατη την καθολική επιτήρησή του.

Επίθεση σε γραφεία της ΝΔ στην Ηλιούπολη (29/5)

Στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλιούπολη επιτέθηκαν άγνωστοι στις 5:00 τα ξημερώματα.

Οι δράστες πέταξαν πέτρες στα γραφεία που βρίσκονται στην οδό Μαρίνου Αντύπα 101, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν μικρές υλικές ζημιές στο εξωτερικό του κτιρίου.

Zougla.gr

Βανδαλισμοί σε γραφεία της ΝΔ και του ΛΑΟΣ στον Πύργο (29/5)

Συγκεκριμένα στην ΝΔ άγνωστοι πέταξαν τρεις πέτρες στο μπαλκόνι που βλέπει στο δρόμο με αποτέλεσμα η μία να σπάσει το τζάμι της μπαλκονόπορτας. «Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Άλλες δύο φορές είχαν πετάξει πέτρες από κάτω και είχαν σπάσει ένα μικρό τζάμι καθώς επίσης και την φωτεινή πινακίδα αλλά δεν είχαμε δώσει σημασία τότε. Επίσης το υπαίθριο εκλογικό κέντρο το είχαν πετάξει κάτω μολονότι είναι στερεωμένο με βίδες στο έδαφος. Υπάρχουν καταγγελίες από στελέχη μας ότι ασκούνται πιέσεις από ανεγκέφαλους και δεν θέλω να πιστέψω ότι έχει σχέση αυτό με τα γεγονότα των φθορών», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μενέλαος Παπασωτηρίου.

Στα γραφεία του Ορθόδοξου Λαϊκού Συναγερμού άγνωστοι ανέβηκαν στο δεύτερο γραφείο και έγραψαν συνθήματα πάνω στον τοίχο και στην πόρτα των γραφείων ενώ κατέστρεψαν και την πινακίδα.


www.patrisnews.gr

Επίθεση στη ΔΕΗ στη Θεσ/νίκη (28/5)

Υλικές ζημιές σε 6 υπηρεσιακά οχήματα της ΔΕΗ προκάλεσε ομάδα 20 αγνώστων το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Παπαναστασίου , στη Θεσσαλονίκης.
Οι δράστες εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά από παρακείμενο πάρκο με πέτρες και λοστούς στα χέρια και άρχισαν να σπάζουν τα τζάμια των οχημάτων. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται από την αστυνομία που διενεργεί προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

enet.gr

Βανδαλισμοί σε γραφεία του ΛΑΟΣ και της ΝΔ στον Πύργο (29/5)

Συγκεκριμένα στην ΝΔ άγνωστοι πέταξαν τρεις πέτρες στο μπαλκόνι που βλέπει στο δρόμο με αποτέλεσμα η μία να σπάσει το τζάμι της μπαλκονόπορτας.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Άλλες δύο φορές είχαν πετάξει πέτρες από κάτω και είχαν σπάσει ένα μικρό τζάμι καθώς επίσης και την φωτεινή πινακίδα αλλά δεν είχαμε δώσει σημασία τότε.
Επίσης το υπαίθριο εκλογικό κέντρο το είχαν πετάξει κάτω μολονότι είναι στερεωμένο με βίδες στο έδαφος. Υπάρχουν καταγγελίες από στελέχη μας ότι ασκούνται πιέσεις από ανεγκέφαλους και δεν θέλω να πιστέψω ότι έχει σχέση αυτό με τα γεγονότα των φθορών», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μενέλαος Παπασωτηρίου.

Λ.Α.Ο.Σ.
Στα γραφεία του Ορθόδοξου Λαϊκού Συναγερμού άγνωστοι ανέβηκαν στο δεύτερο γραφείο και έγραψαν συνθήματα πάνω στον τοίχο και στην πόρτα των γραφείων ενώ κατέστρεψαν και την πινακίδα.

www.patrisnews.gr

Κατάληψη σε ραδιόφωνο (28/5)

Παρέμβαση σε ραδιοφωνικό σταθμό στις Σέρρες για τον Ν.Γκουνταρδά και τους 3 αναρχικούς στην Ξάνθη.

Παρέμβαση στον Α.Παντελεήμονα (28/5)

150 σύντροφοι βρέθηκαν για μια ώρα στην πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα. Ξήλωσαν τις πόρτες από την παιδική χαρά που είχαν κλειδώσει οι κάτοικοι για να μην κάθονται μετανάστες. Μοιράστηκαν κείμενα και γράφτηκαν συνθήματα. Στο τέλος αποχώρησαν με πορεία.


Εμπρησμός καμερών στη Θεσ/νίκη (28/5)

Στο στόχαστρο εμπρηστών που επέβαιναν σύμφωνα με όσα έγιναν μέχρι στιγμής γνωστά, σε μηχανάκι, βρέθηκαν πέντε ΚΑΦΑΟ καμερών διαχείρισης κυκλοφορίας στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης. Δύναμη της Πυροσβεστικής που έσπευσε στα σημεία έσβησε τις φωτιές.

NAFTEMPORIKI.GR

20090527

Γκαζάκια σε ΙΧ στη Θεσ/νίκη (26/5)

Ολοσχερώς καταστράφηκε σήμερα τα ξημερώματα ένα αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, όταν εξερράγη εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενος από γκαζάκια.
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 5:15 τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Κρυστάλλη με Συγγρού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από τη φωτιά που ξέσπασε προκλήθηκαν ζημιές και σε άλλα αυτοκίνητα.

enet.gr

Μολότωφ στην Αγιορείτικη Εστία (26/5)

Βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι στις 4:40 τα ξημερώματα στο κτίριο της Αγιορείτικης Εστίας, η οποία βρίσκεται επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ στη Θεσσαλονίκη.
Από την πυρκαγιά που ξέσπασε προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αποδίδει το συμβάν σε κακόβουλη ενέργεια, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η περαιτέρω διερεύνησή του.

Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανάληψη ευθύνης για τα δύο νεοαναγειρόμενα αστυνομικά τμήματα (19/5)

«Είμαστε περικυκλωμένοι από εχθρούς. Η αλλοτρίωση βρίσκεται παντού. Στον τρόπο που οι άνθρωποι αναγνωρίζουν τον εαυτό τους μέσα απ’ το καινούργιο αυτοκίνητο τους ,το στερεοφωνικό τους ,το υποθηκευμένο νέο τους διαμέρισμα ,τη χαρά των μικροηλεκτρικών συσκευών με δόσεις ,τον εξοπλισμό της κουζίνας τους. Η τέλεια αποξένωση. Γι’αυτό τουλάχιστον ας γνωρίσουμε καλά τους συντρόφους μας. Κι αυτό εν τέλει προϋποθέτει την τολμηρή εκείνη συνάντηση με τον εαυτό μας..»


Όταν πριν λίγες βδομάδες σύντροφοι από κοντινή αντάρτικη ομάδα μας προσκάλεσαν να συμμετάσχουμε στη « Σύμπραξη Εμπρηστών» και να πραγματοποιήσουμε, σε συνεργασία, με άλλες ομάδες, ένα σλάλομ πύρινων νυχτεργασιών, αποδεχτήκαμε με συνοπτικές διαδικασίες την πρόσκληση και την τιμή που μας έκαναν. Εδώ θέλουμε να διευκρινίσουμε πως οι «συνοπτικές διαδικασίες» συμφωνίας για τη συμμετοχή στην πρώτη απόπειρα της Σύμπραξης Εμπρηστών μπορεί να μην προήλθαν από την κοινή γνωριμία των συντρόφων που στελεχώνουν αυτή την ευρύτερη πειραματική πλατφόρμα αλλά επενδύθηκε απ’ την αμοιβαία εκτίμηση του επαναστατικού προσανατολισμού που έχει εκφραστεί μέσα απ’ τις προκυρήξεις τους.
Πιστεύουμε πως το νέο αντάρτικο πόλης συγκροτείται μέσα από σταθερά και υπεύθυνα σχήματα με σαφή χαρακτηριστικά. Ποτέ δεν μας άρεσαν οι αόριστες επικλήσεις ενότητας που συσπειρώνονται γύρω απ’ την «κοινή υπόθεση»,που τελικά είναι τόσο «κοινή» όσο και η «κοινή γνώμη»,αλλά σίγουρα καθόλου συλλογική. Η επίκληση των αριθμών και οι διευρυμένες συνεργασίες-συνελεύσεις με μοναδικό χαρακτηριστικό το άλφα σε κύκλο ή την αλληλεγγύη σ’ένα κρατούμενο, το μόνο που καταφέρνουν είναι να υποβιβάζουν την συνείδηση και την επαναστατική πρακτική σε μια μαθηματικο-πολιτικάντικη έννοια. Επίσης εκεί μέσα αναπτύσσεται το πιο γόνιμο έδαφος που πάνω του ανθίζουν οι λυκοφιλίες και τα πισώπλατα «συντροφικά» μαχαιρώματα. Άλλωστε όπως έχει πει ένας σύντροφος με περίσσιο κυνισμό και περισσότερη ευστοχία:«Ξέρετε ποιοι στις μέρες μας έχουν συκοφαντήσει περισσότερο τους αναρχικούς; Οι ίδιοι οι Αναρχικοί.»
Γι’αυτό και δεν μας καλύπτουν πλέον ξεπερασμένα σύμβολα που παραμένουν κενά νοήματος, αφηρημένες έννοιες όπως η «κοινωνία» που θα έπρεπε να δουλέψουμε μαζί της για την απελευθέρωση μας, ούτε καν οι μαυροκόκκινες σημαίες, αλλά ούτε και μια φωτιά που τελικά μπορεί να μιλάει τη γλώσσα της εμπρηστικής αντιπολίτευσης και της κοινωνικής αντιβίας. Δεν είναι λίγες οι φορές που σε εμπρηστικές αλλά και σε ένοπλες επιθέσεις οι δράστες που αναλαμβάνουν την ευθύνη αυτοπαρουσιάζονται ως αμυνόμενοι ,που επειδή δέχονται την καταστολή, αναγκάζονται να αμυνθούν βίαια. Όμως οι θεωρίες της αμυντικής αντιβίας ουσιαστικά είναι οι θεωρίες της ήττας και της θυματοποίησης. Όπως επίσης και οι πρακτικές τους είναι προβλέψιμες γιατί είναι αναγκασμένες απλώς να απαντήσουν στις προκλήσεις της εποχής, ενώ αντίθετα το νέο αντάρτικο πόλης επιδιώκει να ορίζει το χώρο και το χρόνο της δικιάς του πρόκλησης. Η επαναστατική δράση δεν χρειάζεται να βρίσκει καταφύγιο ούτε στις μάζες ούτε στο «δίκιο των λαών».Υπάρχει ως αυτόνομος αξιακός κώδικας, ανεξάρτητα από την μειοψηφικότητα της και έχει ως αρχή μια πραγματική τάση προς την ανατροπή του υπάρχοντος. Η αφετηρία είναι η ατομική απόφαση του κάθε συντρόφου να περάσει ολόψυχα στην όχθη του επαναστατικού τερορισμού.
Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι να μην απομονωθούμε αριθμητικά απ’ τις αυταπάτες των κοινωνικών αντιστάσεων, αλλά να διαμορφώσουμε έναν ισχυρό κοινωνικό ιστό ανάμεσα στους συντρόφους του νέου αντάρτικου πόλης. Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν ξεκινήσει αλλά και με όσους σύντομα θα συναντήσουμε. Σε αυτήν την κατεύθυνση μπορεί να συμβάλλει σίγουρα η «Σύμπραξη Εμπρηστών».Εδώ όμως θα πρέπει όλοι οι σύντροφοι που συμμετέχουμε στους αντάρτικους σχηματισμούς(σ’ αυτούς που υπάρχουν και σ’αυτούς που θα σχηματιστούν) να γνωρίζουμε ότι η παγίδα της αλλοτρίωσης υπάρχει για όλους μας. Όσο και να αποστρεφόμαστε αυτόν τον κόσμο, ταυτόχρονα είμαστε παιδιά του πολιτισμού του. Ιστορικά αρκετές οργανωμένες ομάδες του αντάρτικου πόλης αυτοπαγιδεύονταν στο φαινόμενο του «ένοπλου διευθυντισμού».Δηλαδή αλλοτριώνονταν από τον αρχικό σκοπό τους για τη διάχυση της επαναστατικής συνείδησης και πρακτικής και γινόντουσαν οι ίδιες αυτοσκοπός με βασική τους επιδίωξη τη διατήρηση του ονόματος τους στην πρώτη θέση της λίστας της αντιτρομοκρατικής της εκάστοτε χώρας. Κυνηγοί πρωτοσέλιδων ή έστω οχτάστηλων. Μια διαχρονική αλήθεια που τη συναντάμε διαχρονικά όταν το μέσο γίνεται αυτοσκοπός.
Στην Ελλάδα μια τέτοια κλασσική περίπτωση αποτελούν αρκετές καταλήψεις ,με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι οποίες εξαντλούνται στην υπεράσπιση των κτιρίων τους ενάντια στην καταστολή και τη δημιουργία "ουτοπικών νησίδων ελευθερίας". Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί μόνο μέσα στην ίδια την επαναστατική διαδικασία, με καλή διαλεκτική ,γερή κουβέντα και ισχυρές δόσεις αυτοκριτικής του κάθε συντρόφου ατομικά αλλά και συλλογικά στον πυρήνα δράσης του. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό, ιδίως σε καιρούς που η βία επιταχύνεται, να γινόμαστε όλο και πιο συγκεκριμένοι σε επίπεδο άποψης αλλά και πρακτικής .Γιατί όσοι πιστεύουν πως οι πράξεις μιλάνε από μόνες τους ανάλογα με τα λίτρα βενζίνης ή τα κιλά εκρηκτικών που θα χρησιμοποιηθούν έχουν διαλέξει από τώρα τη θέση του θεατή ή έστω του κομπάρσου. Όμως σίγουρα δεν θα γίνουν ποτέ υποκινητές αναταραχών γιατί απλά θα τις ακολουθούν. Συνήθως είναι οι ίδιοι ,που επειδή αρνούνται να σκεφτούν, ζητωκραυγάζουν και εκστασιάζονται με το φετιχισμό των όπλων, γοητεύονται από ένοπλες οργανώσεις, μόνο και μόνο, επειδή είναι ένοπλες χωρίς καν να ασχοληθούν με το τι γράφουν στις προκυρήξεις τους, και φτάνουν στο σημείο να υποστηρίζουν ισλαμιστές εξτρεμιστές που αυτοανατινάζονται σε αποστολές αυτοκτονίας. Μια τόσο φτωχή θεώρηση, που κυβερνά σήμερα ένα μέρος των εσωτερικών τάξεων του αναρχικού χώρου, εκτός από το να αναπολεί τις ένδοξες μέρες του Δεκέμβρη, δεν έχει το κουράγιο να διεισδύσει στο βάθος και κλείνει τα μάτια στο πραγματικό πρόβλημα. Έτσι εφησυχάζει την προσωπική συνείδηση με ένα είδος επιμόρφωσης, στη γραφικότητα μιας περιστασιακής μολότοφ σε κανένα πάρτι, και διαμορφώνει ένα ακατάβλητο "πιστεύω" για κάθε κίνδυνο: τη σιγουριά οτι καθένας για την πάρτη του (σε βάρος των υπολοίπων) θα τη γλυτώσει, ακολουθώντας το γνωστό ρητό "του γρήγορου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ" .Το αποτέλεσμα ακόμα πιο φτωχό και γραφικό. Οι περισσότεροι συλληφθέντες "διώκονται για τις ιδέες τους" ή περνούσαν τυχαία απο το σκηνικό της επίθεσης. Εμείς δεν πιστεύουμε πως μια σύλληψη πρέπει να είναι οσιομαρτυρική και να θεωρείται απαραίτητη συνεισφορά, που πρέπει να πληρωθεί για να έρθει η ώρα της Επανάστασης. Ούτε οτι ένας κατηγορούμενος πρέπει να "θυσιαστεί" για το καλό της υπόθεσης .
Αλλά σίγουρα πρέπει να γνωρίζουμε πως οι επιλογές μας έχουν και ευθύνες. Όσο πιο πολύ τις σκεφτόμαστε τόσο πιο σίγουροι είμαστε άρα και πιο απαιτητικοί απ' τον εαυτό μας και απ' τους συντρόφους μας.
Άλλωστε εμπνεόμαστε κριτικά απο ιστορικές εμπειρίες που τα ίχνη τους χάνονται 2 δεκαετίες πρίν, αλλά μπορούν άνετα να επανασυνδεθούν. Τα παραδείγματα της άρνησης παρουσίας στο δικαστήριο και της μη αναγνώρισης των δικαστών αποτελούν μια καλή παρακαταθήκη που λειτούργησε ιδιαίτερα στην Ιταλία απο τους συντρόφους εκεί.
Αυτά είναι μερικά απο τα θέματα που αξίζει να καταπιαστεί το νέο αντάρτικο πόλης , ως μια νέα προοπτική άρνησης αυτού του κόσμου, για να ξεφύγει απο τις επαναλαμβανόμενες συζητήσεις, επιπέδου καφενείου και να διευρύνει την οπτική του.
Η άρνηση ενός κομματιού της επιθετικής-συγκρουσιακής τάσης του χώρου να εμβαθύνει στη μελέτη ορισμένων θεωρητικών και πρακτικών εργαλείων, το εξαντλεί σε γραφικότητα και επαναληψιμότητα γύρω απο τα Εξάρχεια και τα πανεπιστήμια.
Το νέο αντάρτικο πόλης επιδιώκει να διαμορφώσει μια νέα κουλτούρα. Πιστεύουμε οτι όλα είναι δυνατά. Μπορούμε να εμβαθύνουμε σε όλους τους τομείς στην ιστορία, τη φιλοσοφία, την επιστήμη, την οικονομία, την κρατική διοίκηση, τη διαφήμιση, το θέαμα, την τεχνολογία... Να ασχοληθούμε με τους νέους τομείς του σύγχρονου αόρατου κοινωνικού εργοστασίου που διαχειρίζεται το κράτος , να διαβάσουμε πίσω απο τις γραμμές, να κατανοήσουμε τις νέες αρχές της διοίκησης του κόσμου, να αποδαιμονοποιήσουμε τις έννοιες της οικονομίας και του κεφαλαίου και να της αντικρίσουμε ως αυτό που είναι δηλαδή ρευστά κοινωνικά συστήματα , ώστε να τις χτυπήσουμε πιο εύστοχα.
Παράλληλα να εξελιχθούμε στον πρακτικό υλικοτεχνικό τομέα, να ξεσκονίσουμε παλιά βιβλία χημείας, να κλέψουμε πληροφορίες απο το internet, να πειραματιστούμε , να αποκτήσουμε πρόσβαση σε πρώτες ύλες, να αναπτύξουμε ένα δίκτυο πληροφοριών, να γίνουμε πιο επικίνδυνοι. Τότε αυτό που έγραψαν κάποιοι αναρχικοί για το "επιπόλαιο πέρασμα απ' τα νεράτζια στην πέτρα, στο μπουκάλι, στα γκαζάκια, στα εκρηκτικά και στα όπλα" δεν είναι κάτι διαφορετικό απο την αλλαγή μιας σελίδας απο το ίδιο βιβλίο, αυτό της Επανάστασης. Απο ότι φαίνεται κάποιοι επιμένουν να συλλαβίζουν την πρώτη γραμμή ξανά και ξανά εδώ και χρόνια. Αναζητούμε το καινούργιο γνωρίζοντας πως μόνο έτσι ο επαναστατικός τερρορισμός ,με ότι μέσα κι αν χρησιμοποιεί, μπορεί να γίνει αυτό που είναι στην πραγματικότητα .Ένας παράγοντας κοινωνικής απορρύθμισης και συστημικής αστάθειας χωρίς ποτέ να είναι σίγουρο το τι θα μπορούσε να επέλθει.
Για αυτό προσπαθούμε να δυναμιτίσουμε την κατάσταση και να πλήξουμε την ομαλότητα. Για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε πιο εφευρετικοί και να οπλίσουμε την φαντασία μας.
Σε τελευταία ανάλυση και με όλο κυριολεκτικά το σεβασμό στα σπασίματα και τα καψίματα τραπεζών που έχουν γίνει (και έχουμε συμμετάσχει και εμείς) εκείνο που θα άξιζε να σπαστεί και να καεί δυο φορές περισσότερο είναι ο εχθρός πίσω απο τις γραμμές. Ότι συντηρεί τον επίσημο κοινωνικό ιστό και τα χαμόγελα του.
Στα πλαίσια αυτά και ως μια μικρή συνεισφορά στην πρόταση της Σύμπραξης Εμπρηστών συμμετείχαμε στην επιχείρηση ασφάλεια.
Επειδή όπως και το κράτος εξαγγέλει πως η καλύτερη καταστολή είναι η προληπτική ετσι και εμείς θεωρούμε πως επίσης η καλύτερη επίθεση είναι η προληπτική επίθεση. Αξιοποιώντας ένα καλο δίκτυο πληροφοριών που έχουμε δημιουργήσει εντοπίσαμε 2 υπο ανέγερση αστυνομικά τμήματα στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Στα πλαίσια μιας δοκιμαστικής περιόδου που έχουμε ανοίξει με σκοπό την εξέλιξη και την επεξεργασία των μέσων που χρησιμοποιούμε για να επιτύχουμε τους σκοπούς μας, τώρα πειραματιστήκαμε και με εκρηκτικούς μηχανισμούς στο χτύπημα αυτών των δυο στόχων.
Στην Αθήνα λόγω του οτι στο ίδιο κτίριο με το αστυνομικό τμήμα στεγαζόταν επίσης μια οικογένεια χρησιμοποιήσαμε μικρης ισχύος μηχανισμό αποτελούμενος απο 2kg μπαρούτι συμπιεσμένα σε χαλκοσωλήνα, τον τοποθετήσαμε στην μπροστινή πρόσοψη και πήραμε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Στην Θεσσαλονική λόγω της εξάλειψης κάθε πιθανότητας τραυματισμού τοποθετήσαμε 2 εκρηκτικούς μηχανισμούς με 3kg (ένας σε χαρτόκουτο μαζί με εμπρηστικό και άλλος σε σωλήνα PVC ) και άλλον ένα ωρολογιακό μηχανισμό μαζί με 2 δεκάκιλες γκαζοφιάλες που διοχέτευαν το αέριο με σωλήνα που είχαμε προσαρμόσει μέσα στο κτίριο απο την χαραμάδα στην υπόγεια γκαραζόπορτα. Τα δημοσιεύματα για την πιθανότητα ύπαρξης θυμάτων σε περίπτωση έκρηξης των γκαζοφιάλων είναι απόλυτα ψευδή αφου γνωρίζαμε πως και οι 2 είχαν ασφάλεια που δεν επιτρέπει την αναρρόφηση ωστε να υπάρξει έκρηξη.
Την ενέργεια αυτή την αφιερώνουμε στην συντρόφισσα Ζοέ η οποια τραυματίστηκε θανάσιμα καθώς και στον σύντροφο Μικαέλ ο οποίος είναι βαρύτατα τραυματισμένος απο τη νύχτα της 1ης Μαίου στο Champery στα σύνορα της Γαλλίας με την Ελβετία μετά απο ατύχημα κατά την κατασκευή εκρηκτικού μηχανισμού.
Ακόμα την αφιερώνουμε στον χιλιανό σύντροφο Mauricio Morales Duarte ο οποίος πέθανε προσπαθώντας να τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό σε στρατόπεδο των ΜΑΤ στις 22 Μαίου στο Σαντιάγκο της Χιλής.

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ -ΦΡΑΞΙΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

20090525

Βόμβα μολότοφ σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη (24/5)

Επίθεση με βόμβα μολότοφ πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Δημητρίου 77, στη Θεσσαλονίκη.

Zougla.gr

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Νίκο Kουνταρδά (23/5)

Συγκέντρωση έξω από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο στη Νίκαια, όπου νοσηλεύεται κρατούμενος ο Νίκος Γκουνταρδάς, ο οποίος κάνει απεργία πείνας και δίψας.

Μολότωφ στα ΜΑΤ (23/5)

Επίθεση με βόμβες μολότωφ στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χ.Τρικούπη.

Επεισόδια στην Αθήνα (22/5)


ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Αθήνα, 22 - 05 -2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Απογευματινές ώρες σήμερα (22-05-2009) από αλλοδαπούς διαφόρων υπηκοοτήτων, πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις στις Πλατείες Ομονοίας και Συντάγματος και ακολούθησαν πορείες προς διάφορες κατευθύνσεις του κέντρου της Αθήνας (Σταδίου – Αμαλίας – Β. Σοφίας – Πανεπιστημίου – Γ΄Σεπτεμβρίου – Ιουλιανού – Χέϋδεν – Αχαρνών κ.α.).


Κατά τη διάρκεια των πορειών μεγάλος αριθμός αλλοδαπών, σε ομάδες ή κατά μόνας, εκσφενδόνιζε απρόκλητα κατά των αστυνομικών δυνάμεων πέτρες, μάρμαρα, ξύλα και άλλα αντικείμενα. Επίσης, προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα οχήματα και προσόψεις καταστημάτων, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις συνεπλάκησαν και με πολίτες, που προσπαθούσαν να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.


Ειδικότερα, προκλήθηκαν φθορές σε εβδομήντα – πέντε (75) αυτοκίνητα (θραύση τζαμιών), σε πέντε (5) καταστήματα και σε μία (1) τράπεζα στην περιοχή πέριξ της πλατείας Βικτωρίας.


Από τις επιθέσεις τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο επτά (7) αστυνομικοί και προκλήθηκαν φθορές σε υπηρεσιακό εξοπλισμό (ασπίδες, κράνη κτλ.).


Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων συνελήφθησαν συνολικά σαράντα έξι (46) αλλοδαποί από τους οποίους επτά (7) έφεραν τραύματα και μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο.

Επεισόδια από μετανάστες στην Αθήνα (21/5)

Επεισόδια σημειώθηκαν, χθες το απόγευμα, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Κυψέλης, στη συμβολή των οδών Θήρας και Πατησίων, όταν πάνω από 1.000 αλλοδαποί, στην πλειονότητά τους Αφγανοί, συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, επειδή, όπως υποστηρίζουν, κατά τη διάρκεια ελέγχου, αστυνομικός έσκισε και ποδοπάτησε το Κοράνι.

Οι αστυνομικοί, βλέποντας το εξαγριωμένο πλήθος, έκαναν χρήση δακρυγόνων για να τους απομακρύνουν από το Τμήμα, ενώ οι διαδηλωτές, πριν απομακρυνθούν, έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και παρμπρίζ αυτοκινήτων.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ (Έντυπη έκδοση) Παρασκευή, 22 Μαϊου 2009 07:00

Μολότωφ στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα (21/5)

Μολότοφ κατηγορείται ότι έριξε 26χρονος υπήκοος Συρίας εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ανάληψη ευθύνης για τα "Ελληνικά Γράμματα" (21/5)

'Οταν η γνώση γίνεται εμπόρευμα, έρχεται η ώρα να αγοράσουμε ...βαριοπούλες και μπογιές...

Η τέχνη του εξουσιάζειν βρίσκει εφαρμογή και μέσα στην εκπόρνευση της ανθρώπινης δημιουργικότητας. Τα βιβλιοπωλεία ιδιοκτησίας μεγάλων οικονομικών συμφερόντων είναι κερδοσκοπικά εταιρικά μορφώματα που λειτουργούν ως όψιμοι ναοί διάχυσης μιας πολύμορφης εξουσιαστικότητας που κατασκευάζει κάστες "εκλεκτών" και μεγαλόσχημων. Η προώθηση μιας μορφής ελεύθερης τέχνης για όλους δεν ευδοκιμεί πια ούτε της επιχειρηματικής παραεργασίας, στην συντριπτική του πλειοψηφία ταυτίζεται με την ελίτ του αστισμού αποδεχόμενος πλήρως τους όρους του παιχνιδιού . Η οσφυοκαμψία ανάγεται σε επενδυτική πράξη. Η κυρίαρχη ιντελιγκέντσια συμμετέχει στο παζάρι, δίνοντας -στήριξη,επιχειρήματα,αίγλη- και παίρνοντας-γνωριμίες,προνόμια, χρήμα.

Έτσι, κάθε άλλο παρά τυχαία συνθήκη είναι το γεγονός οτι δεκάδες μολυβοσπρώχτες "εξεγέρθηκαν" μετά τον δίκαιο ξυλοδαρμό του επίλεκτου θεωρητικού στελέχους του συστήματος και γνωστού καραγκιόζη Πανούση, ενάντια στον υποθετικό '"νεοφασισμό των κουκουλοφόρων". Φυσικά ουδεμία οργή για τα δεινά ενός συστήματος και ενός πολιτισμού που στη διαιώνιση του, με το μανδύα του προοδευτικού καταγγελτισμού, έχουν αφιερώσει τη ζωή και το έργο τους.

Σε όλο αυτό το γιουσουρουμ της "ανώτερης" εκδούλευσης και ματαιοδοξίας πρωτοστατεί όπως και σε άλλους τομείς ,ο ΔΟΛ ιδιοκτησίας του οποίου είναι και τα Ελληνικά Γράμματα.

Για εμάς είναι προτιμότερο να διαβάζουμε το μανιφέστο της Αρνησης και ωφελιμότερο να γράφουμε στη σελίδα της επίθεσης. Δεν γνωρίζουμε απο δημόσιες σχέσεις, δεν θαμπονώμαστε, ούτε κολακεύουμε τους "ισχυρούς" και τους προβεβλημένους. Τους μισούμε και τους ψάχνουμε . Δεν συνδικαλιζόμαστε για προωθήσεις και καριέρες. Συνωμοτούμε και οργανώνουμε τη Δύναμη μας για να εφορμήσουμε για το ταξίδι της πραγμάτωσης της Συνείδησης μας που σε καιρούς διάχυτης σήψης αποτελεί απο μόνο του Νίκη.

Αλληλεγγύη στους 3 καταζητούμενους συντρόφους που τον τελευταίο καιρό συκοφαντούνται στις εφημερίδες του ΔΟΛ απο διάφορους πρακτορίσκους που προσπαθούν να δημιουργήσουν και να προωθήσουν τα δικά τους ευφάνταστα τρομοσενάρια προς εξυπηρέτυση της αντιτρομοκρατικής.
Αλληλεγγύη και στον σύντροφο Ν.Κουνταρδά που βιώνει μια πραγματική σκευωρία αλλά τόσο γελία κατασκευασμένη απο την πλευρά των μπατσών που πιστεύουμε οτι θα καταρεύσει σύντομα.

Κουκουλοφοροι Ταχειας Επεμβασης