Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090416

Μπαράζ εμπρησμών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, (13.4.2009)

Από τον αστικό τύπο:

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε αυτοκίνητα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα έγινε τα ξημερώματα.

Στην Αθήνα, πυρκαγιά προκλήθηκε σε ένα όχημα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στην περιοχή του Νέου Κόσμου, στη συμβολή των οδών Βούρβαρχη και Κορυζή, ενώ σαράντα λεπτά αργότερα στις φλόγες τυλίχτηκε και ένα άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο στην συμβολή των οδών Πατησίων και Σκιάθου.

Στις 2:00 τα ξημερώματα, στις φλόγες τυλίχθηκαν δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα στη συμβολή της οδού Σπάρτης με την οδό Κωνσταντινουπόλεως στην περιοχή του Ασπρόπυργου.

Στο σημείο έφτασαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι πυροσβέστες, που κατάφεραν να σβήσουν άμεσα τις πυρκαγιές πριν εξαπλωθούν και σε άλλα ΙΧ.

Στις 03:05, η Πυροσβεστική δέχτηκε άλλη μια κλήση για κατάσβεση πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο, που ήταν παρκαρισμένο στη συμβολή των οδών Χαμοστέρνας και Πειραιώς. Στο σημείο επιχείρησαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 άτομα προσωπικό.

Στη Θεσσαλονίκη, η Πυροσβεστική είχε να αντιμετωπίσει τέσσερα περιστατικά, αφού στη 01:30 τα ξημερώματα εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα πυρκαγιές σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε διαφορετικές περιοχές της συμπρωτεύουσας, την Άνω Πόλη και τη Νεάπολη. Τα οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Και στη Λάρισα, όμως, άγνωστοι έκαψαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Το περιστατικό συνέβη στη 01:10 τα ξημερώματα στην πλατεία Σάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου