Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090410

Προκύρηξη για τον εμπρησμό της Citybank στη Κρήτη (20/03)

από email που λάβαμε:


Παντού και πάντα....

Από την αρχή της κυριαρχίας του καπιταλιστικού συστήματος , που αντικατέστησε την ασύμφορη για τους καταπιεστές φεουδαρχία, οι τράπεζες ήταν οι Εφευρέτες και πάγιοι εντολείς (στις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες) της νέας μορφής δουλείας που επιβάλουν στους λαούς ανά τον κόσμο, αυτό που ονόμασαν Ελεύθερο εμπόριο,τo οποίο απαγορέυει την αδιαμεσολάβητη ανταλλαγή ή και παραγωγή από όποιον δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα τον οικονομικών τερατουργημάτων που δημιούργησαν.

Ενα τέτοιο είναι ο όμιλος εταιριών της Citιgroup μια μηχανή αποτελούμενη από (υπ)ανθρώπους που απλώνουν τα πλοκάμια τους σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής μας ζωής με σκοπό να αποροφήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος από τις ζωές μας .

Αλλωστε η citibank πάντα πίεζε για μεγαλύτερη φιλέλευθεροποίηση της αγοράς ,και ήταν από τους πρωτεργάτες (με το αζημίωτο φυσικά) του νεογένητου ελληνικού καπιταλισμού στις αρχές της δεκαετίας του 80.


δίχως πίστη...

Και όσο τα επίσημα συνδικάτα ,που εχουν μετατραπεί στα ταπεινώτερα τσιράκια των αφεντικών , για να τυφλώσουν κάθε κοινωνική αντίσταση παρακαλάνε για τα αυτονόητα που έχουν κερδιθεί με άφθονο αίμα, οι αχόρταγες τράπεζες σε συνεργασία με τον ΣΕΒ και βέβαια με τις πλάτες του ΔΝΤ και της ευρωπαικής τράπεζας απαιτούν από την ελληνική κοινωνία, και προωθούν περαιτέρω ελαστικοποίηση ωραρίων ,περικοπές σε μισθούς και παροχές ,και ένα σωρό άλλα κολπάκια που σκέφτεται ο διεστραμένος νούς τους (συμβάσεις αορίστου χρόνου,εταιρίες ενοικίασης σκλάβων και άλλα πολλά),προετοιμάζουν έτσι το στρατό των πλήρος υποταγμένων απο την ανάγκη της επιβίωσης σκλάβους που χρειάζονται .

Και όλα αυτά με την πρόφαση πως πρέπει να σκύψουμε εμείς κεφάλι για να σωθούν αυτοί απο την κρίση!!!

Εμεις αντιτάσουμε πως τώρα είναι η ευκαιρία και δεν πρέπει να τους δείξουμε έλεος.


μέχρι την καταστροφή αυτού του κόσμου...

Της αποδοχής κάθε λογής υποδούλοσης (φυσικής η ηθικής) των ανθρώπων , της ανοχής σε ότι <<δεν επηρεάζει>> την καβάντζα της κάθε κοινωνικής ομάδας, και της καταναλωτικής φυλάκισης του κάθε ατόμου στις φυλακές των εμπορικών κέντρων.

Ενάντια σε κάθε ηγεσία,και κάθε πολιτικάντη που μόνη τους δουλεία είναι η καταστολή, μέσω του λόγου, της οργής των μαζών.


κάποιοι θα φωτίζουν τα μίζερα βράδυα σας.

Στις 20/03/09 επιλέξαμε να πυρπολήσουμε το μοναδικό υποκατάστημα της citibank στην κρήτη,

χρησιμοποιώντας υγρά και υπο πίεση αέρια εύφλεκτα υλικά.

Με τη πεποίθηση πως το χρέος τους πρός εμάς δεν μπορεί να ξεπληρωθεί όσο μεγάλες και να είναι οι υλικές ζημιές αλλά μόνο με την ολοκληρωτική εξάλειψη τους, αλλά και την γνώση πως η συμβολικότητα δεν πρέπει να περιορίζει το τελικό αποτέλεσμα.


Υ.Γ.1 Η δολοφονία της Κατερίνας Γκουλιώνη κατά την μεταγωγή της στις φυλακές της νεάπολης κρήτης κανει σαφείς για άλλη μία φορά τις τακτικές των εξουσιαστών ενάντια σε όποιον αγωνίζεται για τις συνθήκες στα κολλαστήρια του κράτους.

Υ.Γ.2 Η επίθεση μας είναι μια κίνηση αλληλεγγύης στον Γιώργο Βούτση που δικάστηκε με ένορκους υπαλλήλους τράπεζας για την απαλλοτρίωση της E.T.E στο γκύζη.

Υ.Γ.3 Συντροφικούς χαιρετισμούς σε αυτούς που με τα χτυπήματα τους δεν μας αφήνουν να νιώσουμε μοναξιά στην πόλη του Ηρακλείου και των Χανίων.


ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου