Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090410

Προκύρηξη για τα γκαζάκια στους Ιερούς Ναούς (9/04)

"Χωρίς αντίθετα δεν υπάρχει εξέλιξη.Έλξη κι Απώθηση,Λογική κι Ενέργεια,Αγάπη και Μίσος είναι αναγκαία για την ανθρώπινη ύπαρξη.Από αυτά τα αντίθετα πηγάζει αυτό που οι πιστοί κάθε θρησκείας ονομάζουν Καλό και Κακό.Καλό είναι το παθητικό που υπακούει στη Λογική.Κακό είναι το ενεργητικό που πηγάζει απο την Ενέργεια.Καλό είναι ο Παράδεισος.Κακό είναι η Κόλαση." W.B.

Στο παρελθόν,έχουμε πυρπολήσει λέσχες στρατιωτικών,εταιρείες,καταναλωτικούς σπόνσορες και σωρεία κρατικών-καπιταλιστικών στόχων και δομών.Τώρα εν όψει των "άγιων ημερών" που πλησιαζούν και της χαζής εθιμοτυπικής πίστης που εκφράζει τη πλειοψηφία του κοινωνικού συνόλου αλλά και με επιθετική διάθεση για ένα σάπιο,παρηκμασμένο κομμάτι φανατικών πιστών που εκφράζουν την έλλειψη αληθινής ζωτικότητας,πνευματικής δύναμης και ενεργητικής διάθεσης επιλέξαμε να ανάψουμε φωτιές στις εκκλησίες του χριστιανισμού και της ηθικής του.
Θεωρούμε πως η θρησκεία αποτελεί ακόμη έναν εξουσιαστικό μηχανισμό με ιδιαίτερα ύπουλο ρόλο στη καθυπόταξη των ανθρώπων.Κάποτε, η πίστη ένωνε το σύνολο της κοινωνίας.Κάποτε, η θρησκεία χειραγωγούσε,διακήρυττε τις ψευδείς υποσχέσεις ισότητας πέραν φύλου ή κοινωνικής τάξης,εμπορευοτάν ελπίδες και κεριά.Κάποτε,το θρησκευτικό αίσθημα,η αδυναμία του ανθρώπου να πιστέψει στη δύναμη της ίδιας του της ύπαρξης,είχε και έχει καθοριστικό ρόλο στη ζωή.Κάποτε.Τώρα απλά σε καθορισμένες ημερομηνίες εκφράζει ένα συνεκτικό δεσμό που ακόμα διατηρεί μέσα στη κοινωνία.
Φυσικά η θρησκεία διατηρεί την ιστορική της δομή,τα ψέμματα και τις αλχημείες του χριστιανισμού και τη διεστραμμένη οπτική της για τον άνθρωπο.Απλά οι σύγχρονοι θεοί είναι αλλού.Είναι στην κατανάλωση,στην καριέρα,στο χρήμα,στο τίποτα στην ενσάρκωση ενός ατομικού παθητικού μηδενισμού.
Πρέπει να αντιστρέψουμε την απαισιοδοξία της σύγχρονης ζωής,τη παραίτηση,τη πίστη σ'ένα ανώτερο Όν.Ας διευκρινήσουμε.Οφείλουμε να μετατρέψουμε την απαισιοδοξία σε δύναμη,ως αναρχισμό και μηδενισμό,ως κριτική αναλυτική σκέψη.Αλλιώς η απαισοδοξία εκφράζεται ως παραίτηση,ως παρακμή του νου,ως μαλακυνση,ως κοσμοπολιτισμός που ανακατεύεται σε όλα,ως τα "πάντα κατανοεί".
Έχοντας λοιπόν καθαρή πνευματική διαύγεια τοποθετήσαμε 4 ωρολογιακούς εμπρηστικούς μηχανισμούς.Στην "Ιερά" Μητροπόλη στο κέντρο της Αθήνας,στην Αγία Τριάδα,στην μητρόπολη του Πειραιά,στην ανεκτίμητης αξίας εκκλησία της Αγίας Σοφίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπως και στον "ιερό" ναό του Αγίου Δημητρίου, στην πολυούχα εκκλησία της Θεσσαλονίκης.

"Καταραστείτε όλους τους άνανδρους διαβόλους που είναι μέσα σας και που τους αρέσει να στενάζουν,να σταυρώνουν τα χέρια και να προσεύχονται."(Φ.Ν.).Ποτέ πια καλοί,μέτριοι πιστοί ενός μέτριου θεού,κακέκτυπο ανθρώπου.Προσδοκούμε ανάσταση ζωντανών.

Υ.Γ.1:Τοποθετήσαμε εμπρηστικούς μηχανισμούς με ρολόι για χρονοκαθυστέρηση και παράλληλα τηλεφωνήσαμε στην αστυνομία,στην Ελευθεροτυπία και στο Σκάι για να εκκενώσουν τις εκκλησίες και να μην υπάρξουν τυχόν τραυματισμοί.

Υ.Γ.2:Εάν το Σκάι ήταν το μόνο κανάλι που τηλεφωνούσαμε δεν θα υπήρχε έγκαιρη ενημέρωση για την ύπαρξη των μηχανισμών αφού η τηλεφωνήτρια του σταθμού μας έκλεισε το τηλέφωνο.



Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς/Commando ΦΡΑΞΙΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου