Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090402

Ανάληψη ευθύνης για τους εμπρησμούς τραπεζών στις 31/3 στο Περιστέρι

Το «έγκλημα» είναι ανώτατη σύνθεση ελευθερίας και ζωής. Ο ηθικός κόσμος είναι ο κόσμος των φαντασμάτων.
… ότι έχω τη δύναμη να αποσπάσω είναι δικό μου. Και ότι είναι δικό μου το θυσιάζω στο βωμό της ελευθερίας μου και της ζωής μου.
RENZO NOVATORE
Στις 3 Οκτωβρίου του 2007, ο σύντροφος Γιώργος Βούτσης- Βογιατζής απαλλοτρίωσε την Εθνική Τράπεζα στο Γκύζη, αρνούμενος την ηθική της εργασίας, κάνοντας ένα ακόμα βήμα στο δρόμο για την επανάσταση. Την ώρα της διαφυγής, περαστικός φορτηγατζής, τον κυνήγησε και κατάφερε να τον πιάσει παραδίδοντας τον στην αστυνομία.
Ένας ακόμα εθελοντής ενεργός πολίτης στο πλευρό των αφεντικών, ορμώμενος προφανώς από αίσθημα «κοινωνικής ευθύνης» αυτό για το οποίο βομβαρδίζεται και εμπεδώνει η κοινωνία από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.
Η εργασία σακατεύει το σώμα και ακρωτηριάζει τη σκέψη. Εκμηδενίζει το χρόνο και ευνουχίζει τη θέληση. Δεν θα μπορούσε παρά να είναι εχθρός μας όπως είναι και οι τράπεζες. Ένας «θεσμός» του καπιταλισμού που υπόσχεται ότι θα ελαχιστοποιήσει την αναμονή μπροστά στην επιθυμία για την απόκτηση άχρηστων υλικών αντικειμένων, υπηρεσιών, έως και των απολύτων απαραίτητων για την επιβίωση.
Αρνούμενοι το ρόλο του υπηκόου στην ουρά της τράπεζας ή του εγκλωβισμένου στο στρατόπεδο της εργασίας, αποφασίζουμε να χτυπήσουμε μη έχοντας τόσο σημασία ο τρόπος της καταστροφής, όσο η φιλοσοφία πίσω από αυτόν.
Έτσι και με τα συνήθη υλικά : μπιτόνια με βενζίνη, στουπιά και άφθονα γκαζάκια «καταθέσαμε» την ΟΡΓΗ μας στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Αγροτική Τράπεζα στην Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι.
Μια ενέργεια αφιερωμένη στο σύντροφο μας που δικάζεται αύριο 1 Απρίλη του 2009.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΥΤΣΗ-ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΕ ΣΤΟ ΓΚΥΖΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΤΕ «ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ» ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
Εγκληματίες της Σκέψης και της Δράσης, 31/3/2009
Υ.Γ1: Δεν ξεχνάμε τη δολοφονία της αγωνίστριας κρατούμενης Κατερίνας Γκουλιώνη κατά τη διάρκεια της μεταγωγή της, από τον Ελαιώνα Θηβών στις φυλακές Νεάπολης. Επιφυλασσόμαστε…
Υ.Γ2: Επίσης δε συγχωρούμε την πρόσφατη τραμπούκικη επίθεση στον Γιάννη Δημητράκη εντός των φυλακών Αλικαρνασσού υπό την εποπτεία των δεσμοφυλάκων.
Υ.Γ3: Τιμούμε τον Βαγγέλη Πάλλη που για μια ακόμη φορά έδειξε το μεγαλείο του σθένους και της αγωνιστικότητας που τον διακρίνει, στη δίκη για την εξέγερση στις φυλακές Τρικάλων το 2006.
Υ.Γ.4: Ανυπομονούμε πραγματικά να συναντήσουμε τους «λεβέντες» της δύναμης «ταχείας επέμβασης» με τα παπάκια. Αναζητούμε ήδη τρόπους για την όμορφη περιποίηση που θα τους προσφέρουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου