Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20091127

Ανάληψη ευθύνης για τη Δημοτική Αστυνομία Ν.Ιωνίας (20/11)

Η μηχανή μου βάζει εμπόδια και είμαι πια μόνιμο πλήθος. Καλύτερα από δώ και πέρα να μιλάω στον πληθυντικό

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ, ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΜΕ…

Δεν πέρασε ένας μήνας από την αλλαγή εξουσίας και η νέα ¨σοσιαλιστική¨ κυβέρνηση θεωρώντας πως έχει την απαραίτητη συναίνεση κινέι εν τάχει οσα δεν κατάφερε να προχωρήσει η δεξιά. Πέρα από τη συζήτηση για το γκρέμισμα και των ελάχιστων δικαιωμάτων που έχουν απομείνει σε όσους βρίσκονται στα εργασιακά κάτεργα, λόγω της καταλήστευσης του κοινωνικού πλούτου, ακόμα και στο επίπεδο δηλώσεων η στόχευση είναι μια:

Ο εσωτερικός εχθρός σε όλες του τις εκφάνσεις.

Ο γνωστός υπαλληλίσκος των Αμερικάνων, Χρυσοχοϊδης, σαν να μην πέρασε μια μέρα από την προηγούμενη θητεία του στο υπουργείο δημόσιας τάξης είπε: Νόμος και Τάξη. Αμέσως άρχισε να ξεδιπλώνεται η φιλοσοφία του εν λόγω δόγματος : κατοχή τύπου λωρίδας της Γαζας στα Εξάρχεια με προσπάθεια δημιουργίας εμπόλεμων ζωνών σε αυτά (παρουσία πολλών διμοιριών ΜΑΤ , ομάδων Δ και Ζ , ΟΠΚΕ , ασφαλιτών , αντιτρομοκρατικής , ΕΥΠ και λοιπών χαφιέδων οι οποίοι είναι μέχρι και σήμερα ορατοί στον καθένα). Χρήση του κουκουλονόμου στην επιθετική διαδήλωση στη Νίκαια που έγινε για τη δολοφονία του 25χρονου πακιστανού μετανάστη, Μοχάμεντ Καμράμ Ατίφ, από βασανιστήρια μπάτσων στο τοπικό Α.Τ καθώς και όργιο τηλεφωνικών (και όχι μόνο) παρακολουθήσεων από διάφορες υπηρεσίες. Επίσης προχώρησε στην πορεία για τα 36 χρόνια από την εξέγερση του Νοέμβρη σε εκατοντάδες προσαγωγες νεολαίων διαδηλωτών με στόχο την τρομοκρλατηση τους ενόψει του Δεκέμβρη.

Παράλληλα ζήτησε το άνοιγμα των φακέλων για την Ε.Ο 17 Νοέμβρη, μιλώντας και πάλι για ασύλληπτα μέλη, έσπευσε να επικυρήξει τους 3 συντρόφους που καταζητούνται για τη ληστεία της Ε.Τ.Ε στη Σόλωνος το 2006, ενώ ταυτόχρονα οι γνωστοί κανίβαλλοi των media τύπου Βαγγέλη Γκαϊντέ, χρησιμοποιώντας τα γνωστά και άθλια σενάρια της αντιτρομοκρατικης τους ¨φόρτωσαν¨ πλήθος άλλων ληστειών ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να τους παρουσιάσουν ως μέλη ένοπλων οργανώσεων.

Ο Χρυσοχοϊδης μπροστά στις κάμερες των καναλιών ζητά την παράδοση συντρόφων για τους οποίους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στη Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς, τοποθετεί ειδικό εφέτη ανακριτή για τις εν λόγω έρευνες, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να σκηνοθετήσει χολιγουντιανού τύπου μεταφορές συντρόφων/ισσών στα δικαστήρια, οι οποίοι είναι κρατούμενοι με τα σύνηθη ¨ ακλόνητα¨ στοιχεία όπως αποτυπόματα σε κινητά αντικείμενα κ.τ.λ. Σε αυτό το κυνήγι μαγισσών που έχει επιδοθεί το υπουργείο του, ποινικοποιούνται για μια ακόμη φορά φιλικές και προσωπικές σχέσεις, σχολιάζεται ειρωνικά η οικονομική κατάσταση της οικογενείας ορισμένων συντρόφων/ισσών, σαν να παίζει ρόλο αυτή αν κάποιος αγωνίζεται ενάντια στη σαπίλα αυτού του κόσμου.

Από κοντά στον υπουργό δημοσιογράφοι, η ¨προοδευτική¨ αριστερά¨, χαζοβιόληδες διανοούμενοι, πανεπιστημιακοί και λοιποί τεθλιμμένοι συγγενείς. Αν νομίζει όλη αυτή η κομπανία ότι μιλώντας για έλλειμα ιδεολογικής συγκρότησης, χρήση τυφλής βίας και πόλεμο ενάντια στην κοινωνία, και για τους ¨αθώους¨ αστυνομικούς των 700 ευρώ ή για συγκοινωνούντα δοχεία ποινικών και ένοπλων οργανώσεων, κοινούς εγκληματίες με επίφαση επαναστατικότητας καθώς και οτιδήποτε άλλο έχουν ξεράσει όλες αυτές τις μέρες (όπως την κίνηση για ¨συλλαλητήριο ενάντια στην τρομοκρατία¨) πείθει κανένα νοήμων άνθρωπο είναι βαθιά γελασμένη. Όσο και αν προσπαθεί να απονοηματοδοτήσει έννοιες όπως η ταξική βία ή δοκιμάζει να αφαιρέσει το δικαίωμα στους από κάτω να χρησιμοποιούν τα μέσα που αυτοί επιλέγουν κάθε φορά στην επίθεση ενάντια στην εξουσία και τους μηχανισμούς της, το μόνο που θα καταφέρει είναι να χτυπά το κεφάλι της στο τοίχο.

Ο ολοκληρωτικός πόλεμος που έχει κυρήξει το καθεστώς εναντίον όλων όσων αντιστέκονται στο καθεστώς ή πρόκειται να το κάνουν στο μέλλον, εδώ και καιρό δεν έιναι μονόπλευρος και αυτό δεν κρύβεται με τίποτα. Οι λεκτικοί βερμπαλισμοί του τύπου: η δημοκρατία δεν ηττάται, δεν διαπραγματεύεται κ.τ.λ δεν θα έχουν καμία τύχη. ¨Κύριε¨ Χρυσοχοϊδη, ¨κύριε¨ Οικονόμου ένα είναι σίγουρο και μην το ξεχνάτε:

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΡΩΣΕΙ

Παραφράζοντας τον Σούν Τζου λέμε πως αυτό που έχει αυτή τη στιγμή τη μέγιστη σπουδαιότητα, είναι να επιτεθούμε στη στρατιγική του εχθρού και να πλήξουμε τα ζωτικά του σημεία στην μητρόπολη.

Εκεί που θέλουμε, όταν θέλουμε, όπως θέλουμε…

Γι αυτό λοιπόν επιτεθήκαμε στις 20/11 χρησιμοποιώντας ένα από τα αγαπημένα μας μέσα, τη φωτιά, στη δημοτικη αστυνομία της Νέας Ιωνίας καθώς και σε δημοτικό όχημα έξω από το δημαρχείο (το οποίο δυστυχώς τη γλύτωσε) αφήνοντας πίσω μας στάχτη και μπάζα.

Οι υπάλληλοι ανθρωπάκια της δημοτικής αστυνομίας έχουν συγκεκριμένες ασχολίες. Αγαπημένη τους όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν είναι το κυνήγι μικροπωλητών μεταναστών και η αρπαγή της πραμάτειας τους προς ιδίαν χρήσην φυσικά. Η ανταγωνιστικότητα της αγοράς πρέπει να μένει αλώβητη και να λειτουργεί μέσα στα πλαίσια του εμπορίου χωρίς ¨μιάσματα¨ και αυτοί φροντίζουν γι αυτό. Επίσης άξια αναφοράς η προθυμία των επίδοξων μα αποτυχημένων σερίφηδων να συνδράμουν τις προσπάθειες των μπάτσων, αναλαμβάνοντας δράση για την καταστολή της ¨ανομίας και της παραβατικότητας¨ μέσα στη πόλη.

Για μια τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στα γραφεία της ίδιας υπηρεσίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, βρίσκεται προφυλακισμένος από τις 9 Γενάρη ο σύντροφος Ηλίας Νικολάου, φυσικά χωρίς στοιχεία βάση των αγαπημενών μεθόδων της ασφάλειας. Του αφιερώνουμε την επίθεση από τα βάθη της καρδιάς μας και υπενθυμίζουμε στους κρατούντες πως τυχόν καταδίκη του στις 2 του Δεκέμβρη, όταν και δικάζεται θα μας βρεί και πάλι έτοιμους στις επάλξεις του αντάρτικου πόλης.

Λευτεριά σε όλους τους αναρχικούς και επαναστάτες συντρόφους που βρίσκονται στη φυλακή

Αλληλεγγύη στους ένοπλους αντάρτες και σε όσους έχουν επιλέξει το δύσκολο δρόμο της παρανομίας.

Ούτε ένα χιλιοστό στο κράτος , εννιά χιλιοστά στους μπάτσους.

Και Τιμή στη Ντιάνα Μπλεφάρι Μελάτσι, μέλος των Ερυθρών Ταξιαρχιών για ένα Μαχόμενο Κομμουνιστικό Κόμμα (ΒR-PCC), η οποία βρέθηκε κρεμασμένη στο κελί της λίγες ώρες μετα την επιβεβαίωση των ισοβίων της από το εφετείο για την εκτέλεση του εργατολόγου Μάρκο Μπιάτζι το 2002. Το κράτος δολοφονεί και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Ντιάνα, mai piu senza fusile…

…Για την προώθηση της Άρνησης και της Επαναστατικής Βίας


Αντάρτικος Εμπρηστικός Σχηματισμός


Υ.Γ 1 : Παρακαλούνται όλοι οι κάτοχοι οχηματων όπως να μην παρκάρουν κοντα σε τράπεζες, κρατικές υπηρεσίες και οχήματα γιατι ο πόλεμος μαίνεται.

Υ.Γ 2 : Και όσον αφορά τους δημοσιογράφους που μίλησαν για μικρές υλικές ζημιές στα γραφεία της δημοτικής αστυνομίας, θα τους προτείναμε να επισκεφθούν έναν οφθαλμίατρο μιας και η πραγματικότητα τους διαψεύδει οικτρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου