Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20091127

Παρέμβαση στην εκδήλωση με θέμα "Η κουλτούρα της Πολιτικής Βιας" (25/11)


Κομβικο κ πρωταγωνιστικο ρολο στην προσπαθεια ανασυνταξης του κρατους μετα τα εξεγερτικα γεγονοτα του 2008,παιζουν οι καθοδηγουμενοι απο τα συμφεροντα κρατους-κεφαλαιου κονδυλοφοροι καθε μορφης κ προελευσης.

Μεσα απο μια ενορχηστρωμενη επιθεση εντυπης κ ηλεκτρονικης γλιτσας στοχοποιουν,δημοσιοποιωντας ονοματα κ φωτογραφιες,αγωνιζομενους ανθρωπους ωθωντας τους στην παρανομια,συκοφαντουν ολοκληρους πολιτικους χωρους,αποιδεολογικοποιουν ενεργειες πολιτικης βιας,διψανε για αιμα "τρομοκρατων" κ συλληψεις κ,σαν να μην εφταναν ολα αυτα,εχουν το θρασος να συμμετεχουν σε εκδηλωσεις για την "κουλτουρα της πολιτικης βιας στην ελλαδα απο το νοεμβρη του ΄73 ως το δεκεμβρη του ΄08",οπως σημερα στη νομικη σχολη ο "κυριος" π.μανδραβελης ο οποιος,εκτος των αλλων,ειναι κ πολεμιος της κοινωνικης χρησης του πανεπιστημιακου ασυλου.

Ομαδα συντροφων-ισσων επελεξε να παρεμβει στην συγκεκριμενη εκδηλωση διαβαζοντας κειμενα φυλακισμενων κ διωκωμενων αγωνιστων-ριων καθως κ κειμενα για την εξεγερση του δεκεμβρη. Αποχωρωντας,ενα μικρο κομματι της βιας που ασκει ο μανδραβελης κ οι ομοιοι του,του επεστραφει συμβολικα με καποια αυγα στο "πανσοφο" κεφαλι του.

Το θρασος σας κυριοι δημοσιογραφοι,θεματοφυλακες κ αιωνιοι απολογητες της εξουσιας,δεν εχει ορια......

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ολα συνεχιζονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου