Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20091106

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο ΣΥΝ (5/11)

Τρομοκρατία είναι η κρατική βία ,η φτώχεια ,η αλλοτρίωση των ανθρώπινων σχέσεων , η μισθωτή σκλαβιά και ότι εν γένει παράγει το κεφάλαιο και η καπιταλιστική δομή που στραγγαλίζει κάθε έννοια ελευθερίας στην κοινωνία. Όχι η ένοπλη επαναστατική δράση.

Η ιστορικότητα του υποκειμένου προσδιορίζεται απ τη συνέχεια και συνέπεια του στο δίπολο πράξης – απραξίας. Ο ΣΥΝ ως μία ακόμα συνιστώσα της αστικής δημοκρατίας φέρει τη δική του πολιτική ευθύνη. Ποιο συγκεκριμένα:

-Προωθεί την διαιώνιση της κρατικής εξουσίας και των δομών της.

-Λειτουργεί ως βαλβίδα εκτόνωσης του κοινωνικού ιστού ,προβάλλοντας ως μόνη «δράση» τον ρεφορμισμό και την ψευτοκουλτούρα.

-Επιχειρεί κατ επανάληψη να καρπωθεί κοινωνικούς αγώνες με σκοπό την μετατροπή τους σε ψήφους.

Και για να μη μακρηγορούμε με κουραστικούς βερμπαλισμούς «ανόητοι νταήδες» είναι:

-Αυτοί που στους κόλπους τους έχουν πρώην υπουργούς και μεγαλοεπιχειρηματίες. Συγκυβέρνησαν με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ το ΄89 και επανειλημμένος έχουν κατεβάσει κοινούς υποψήφιους με το ΠΑΣΟΚ σε δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

-Αυτοί που πέρα από κάθε όριο πολιτικής ηθικής επιχείρησαν να καρπωθούν την εξέγερση που ακολούθησε της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου , προσπαθώντας να αντλήσουν ψηφοθηρική υπεραξία των γεγονότων του Δεκέμβρη. Φυσικά όταν διαπίστωσαν το μέγεθος της ριζοσπαστικοποίησης της εξέγερσης έριξαν το γνωστό τους ανάθεμα κρατώντας ξεκάθαρες αποστάσεις.

-Αυτοί που ως μπαγιάτικοι τηλεμαϊντανοί , χαριεντίζονται με τους φασίστες του ΛΑΟΣ στα «παράθυρα» των καναλιών και με παρρησία καταδικάζουν κάθε επαναστατική πρακτική , με αποκορύφωμα την πρόσφατη δήλωση στελέχους του ΣΥΝ για την διοργάνωση πορείας ενάντια στην «τρομοκρατία».

Με βάση τα παραπάνω αποφασίσαμε το βράδυ της Τετάρτης 4/11 να επιτεθούμε στα γραφεία του ΣΥΝ , Καλλιδρομείου 54. Η πράξη μας αποτελεί πράξη στοχευμένης πολίτικης αντιβίας. Μια ελάχιστη απάντηση σε όσους «αριστερούς» ταυτίζονται με τους φασίστες και το κράτος ζητώντας ποινικοποίηση της ένοπλης επαναστατικής δράσης.

Υ.Γ:Η ένταση του χτυπήματος είναι ανάλογη των κοινωνικών μας προταγμάτων , γιατί φυσικά και δεν επιθυμούσαμε να θέσουμε σε κίνδυνο τις ζωές των ενοίκων της πολυκατοικίας , και όχι των διαθέσεών μας απέναντι στην πολιτική του ΣΥΝ.


ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΫΣΤΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου