Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20091127

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό των γραφείων του Βαλυράκη (22/11)

Επιχείρηση : Δημόσια Τάξη

Μόλις 1,5 μήνα μετά τις εκλογικές αυταπάτες και την παράδοση της σκυτάλης της εξουσίας στο σοσιαΛηστικό (μ)Π.Α(τ).Σ.Ο.Κ το δόγμα της τάξης και της ασφάλειας συνεχίζει να αποτελεί κυρίαρχη πρακτική και αυτής της κυβέρνησης επιβεβαιώνοντας πόσο σημαντική προϋπόθεση είναι για την επιβίωση του συστήματος.

Οι διαπιστώσεις των καλοθελητών που υποστήριζαν πως η αλλαγή εξουσίας θα επέφερε και αλλαγές στην καθημερινότητα καταρρίφθηκαν κιόλας την πρώτη μέρα εκλογής του Πασοκ, όταν οργάνωσε πογκρόμ στα Εξάρχεια και συνέχισε έτσι με ζήλο το «κοινωνικό» έργο της Ν.Δ , αποδεικνύοντας πως οι πρακτικές των δυο κυβερνήσεων αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία .Φαίνετε οι περισσότεροι είχαν ξεχάσει τα 20 χρόνια δυναστείας του μπατσοκ με το ξυλοδαρμό στην πορεία των συνταξιούχων ,τις φούσκες του χρηματιστηρίου , την λεηλασία των ταμείων ,το τεράστιο φαγοπότι που στήθηκε με τα δημόσια έργα και τις Ολυμπιακές υποδομές ,ναυάγιο Σαμίνα κτλ. Δεν είχαμε καμία αυταπάτη για τις μεγαλοστομίες τους πριν τις εκλογές για κράτος πρόνοιας και υπηρεσίας απέναντι στον πολίτη αλλά αντιθέτως μέχρι σήμερα βλέπουμε την διάχυση του φόβου και της καταστολής να εντείνονται (πάντα σε συνεργασία με το παρακράτος) με τις συνεχείς περιπολίες μπάτσων , τις βίαιες προσαγωγές ,τους ξυλοδαρμούς σε πορείες , τις σκούπες μεταναστών και τις συλλήψεις αγωνιστών .

Γνώριμο το σκηνικό και στα Χανιά τίποτα δεν άλλαξε από την εποχή Μαρκογιαννάκη με συνεχείς περιπολίες μπάτσων,ασφαλιτών ,security και άλλων έμμισθων σκυλιών του κράτους. Περιπολίες ζητάδων με ύφος cowboy έτοιμοι να συλλάβουν οποιονδήποτε διαταράξει την ομαλή «δημοκρατική» εξέλιξη της χώρας.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα τρομοκρατίας οι συνειδήσεις μας παραμένουν άφθαρτες γι αυτό και επιλέγουμε να έρθουμε σε ρήξη με το κράτος και κάθε του μηχανισμό μετουσιώνοντας τα λόγια σε πράξη .Έτσι την Κυριακή στις 16:40 τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια στο γραφείο του πρώην υπουργού Δημοσίας Τάξης και νυν βουλευτή του πασοκ Σήφη Βαλυράκη .Αφιερώνουμε την κίνηση μας αυτή στο σύντροφο Η.Νικολάου που δικάζεται στις 2 Δεκέμβρη και βρίσκεται προφυλακισμένος με την κατηγορία του εμπρησμού της δημοτικής αστυνομίας. Επίσης εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους προφυλακισμένους αναρχικούς Π.Μασούρα, Χ.Χατζημιχελάκη, Μ. Γιόσπα και σε όλους τους διωκόμενους με την κατηγορία της συμμετοχής στην συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς.

Τέλος η παρουσία των μπάτσων δεν θα επηρεάσει τις επιθετικές δράσεις μας όπου και όποτε εμείς το επιλέξουμε συμμετέχοντας στο αντάρτικο πόλης μέχρι την τελική καταστροφή του κράτους.

Λευτεριά σε όλους τους ομήρους του κράτους.

Υγ.Να υπενθυμίσουμε στον Βαλυράκη πως η αντιστασιακή δράση δεν είναι παράσημο που το παίρνεις μια φορά και μετά γίνεσαι κομματόσκυλο αλλά αποτελεί στάση ζωής .Ίσως η καλύτερη στιγμή της δική σου αντιστασιακής δράσης ήταν (ως υπουργός Δημοσίας Τάξης) η εντολή να αρθεί το άσυλο για πρώτη φορά μεταπολεμικά το 1995 και να συλληφθούν πάνω από 650 άτομα .Εν τέλει αν ψάχνετε για φασίστες και τρομοκράτες στο πρόσωπο μας καλύτερα να κοιταχτείτε στον καθρέφτη.

Έμπρακτη Ανυπακοή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου