Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090205

Γκαζάκια στο γραφείο του Σ.Τσιτουρίδη

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε λίγο πριν τις 19:00 στο γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σάββα Τσιτουρίδη, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από την έκρηξη και τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, προκλήθηκαν ζημιές στην πόρτα και στον εξωτερικό χώρο του γραφείου, που εκείνη τη στιγμή ήταν κλειστό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ , 03/02

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
-Την Τρίτη 3/2 επιτεθήκαμε στο γραφείο του βουλευτή της Ν.Δ Σάββα Τσιτουρίδη.-Τα ξημερώματα της Παρασκευής 6/2 επιτεθήκαμε στο τζιπ του δημοτικού σύμβουλου του Δήμου Θεσσαλονίκης -Χαράλαμπου Αηδονόπουλου, σε δύο οχήματα της Ωμέγα τηλεόρασης και σε ΑΤΜ στην οδό Ολυμπιάδος.
Αφιερώνουμε τις επιθέσεις αυτές στον Ηλία Νικολάου που συλλήφθηκε πρόσφατα κατηγορούμενος για εμπρησμό και στον Γιάννη Δημητράκη που αποπειράθηκε να ληστέψει την Εθνική τράπεζα στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2006 αρνούμενος να παραμείνει έγκλειστος στα κάτεργα της μισθωτής εργασίας καθώς και στους 3 καταζητούμενους για την ίδια επίθεση.Η εξέγερση έσβησε μα όχι και η ευτυχία του να καταστρέφεις που η ίδια μας γέννησε. Επανερχόμαστε τώρα πιο συνειδητά, πιο οργανωμένα και πιο λυσσαλέα στο σκοτάδι της ανταρσίας για να υφάνουμε μαζί με τις επαναστατικές ομάδες το σχέδιο της απορρύθμισης και της οριστικής κατάρρευσης της καπιταλιστικής κοινωνίας. Καλούμε με την σειρά μας κάθε εξέγερμένη ατομικότητα/συλλογικότητα να συμβάλλει με λόγο και πράξη.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ

Συμβoύλιο αποδόμησης της τάξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου