Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090205

Εμπρησμός αντιπροσωπείας πολυτελών αυτοκινήτων

Στόχος εμπρησμού έγινε στις 3.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων με την επωνυμία «SMG ΙΙ Executive Cars», στη λεωφ. Πεντέλης 127, στο Χαλάνδρι. Από τα γκαζάκια προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε 14 αυτοκίνητα και στο εσωτερικό της αντιπροσωπείας, ενώ μικρότερες ζημιές υπέστησαν ακόμη τρία Ι.Χ. που βρίσκονταν στον χώρο της έκθεσης.

Enet.gr

Η μηχανη οικονομικης προοδου και πλουτου ειναι σε διαρκη κινηση, δανειζοντας σ΄αυτους που την στηριζουν χρονο απο το μελλον. Οτιδηποτε δεν αρνειται εδω και τωρα,μετατρεπεται σε παραγωγικο προς οφελος της κυριαρχιας. Αλλωστε, καθως τα ορια μεταξυ εργασιας και ζωης εξαφανιζονται, ο κοσμος της πολυτελειας μονο την ευτελεια της ζωης κρυβει.

Δεν θα γινουμε γραναζι στην μηχανη παραγωγης, θα ξεγλιστρισουμε απο αυτην. Θα προτιμησουμε ολα εκεινα που δεν ανηκουν στις εξουσιαστικες δυνατοτητες της. Θα προτιμησουμε να παρουμε πισω ολα αυτα που μας ανηκουν,διαμεσω της απαλλοτριωσης, της καταστροφης, της απατης, του εγκληματος, της συνωμοσιας,του σαμποταζ, της φιλιας, της εχθροτητας... ορφανοι απο ενοχες και ηθικες αναστολες.

Η χθεσινοβραδυνη επιθεση σε αντιπροσωπεια πολυτελων αυτοκινητων στη λεωφ.Πεντελης στο Χαλανδρι εγινε σε ενδειξη αληλλεγγυης στον συντροφο Π.Γεωργιαδη, Γ.Χαραλαμπιδη,Η.Νικολαου.


αποστατες του ησυχου υπνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου