Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090226

Γκαζάκια στο γραφείο του βουλευτή Παναγιώτη Μελά, (26.2.2009)

Η οργάνωση «Μηδενική Ανοχή» ανέλαβε με κείμενο στην «Ε» την ευθύνη για την επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Ν.Δ. Παναγιώτη Μελά,
στον Πειραιά.

«Στο πλαίσιο του διαρκούς κοινωνικού πολέμου έχουμε διαλέξει να είμαστε με το στρατόπεδο της αντίστασης, της επανάστασης, ενάντια σε κάθε εξουσία. Με ειρηνικές διαδηλώσεις και καθιστικές διαμαρτυρίες τίποτα δεν αλλάζει. Μόνη λύση η ολομέτωπη επίθεση σε κράτος και κεφάλαιο... Ετσι λοιπόν, αποφασίσαμε να χτυπήσουμε το πολιτικό γραφείο του βο(υ)λευτή της Ν.Δ. Παναγιώτη Μελά την Παρασκευή 06/02/09 στον Πειραιά, δύο ακριβώς μήνες από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Κορκονέα στα Εξάρχεια. Τα κομματόσκυλα που ήταν μέσα αντιλήφθηκαν έστω και για λίγο πώς είναι να πνίγεσαι από καπνούς και δακρυγόνα».

«Λευτεριά στους συλληφθέντες της εξέγερσης του Δεκέμβρη.

Λευτεριά στο σύντροφο Ηλία Νικολάου (προφυλακισμένο στις φυλακές Αμφισσας για εμπρηστική επίθεση σε κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας).

Σε περίπτωση ψήφισης της σύμβασης ξεπουλήματος του λιμανιού από την Cosco δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε! Βία στη βία της εξουσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου