Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090201

Εμπρησμός σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και κρατικό όχημα

Μια αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων και ένα όχημα συστημάτων ασφαλείας έγιναν στόχος εμπρησμών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Στις 2.31 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης άγνωστοι πυρπόλησαν αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, στη λεωφ. Βουλιαγμένης 423, στην Ηλιούπολη, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές σε έξι οχήματα και στα γραφεία του ισογείου και του πρώτου ορόφου.

"...εγώ ανήκω στην εξτρεμιστική μειοψηφία των αλητών της συνείδησης..."

"...ποιος θα ξαναδώσει ζωή στις βίαιες δίνες της φωτιά αν όχι εμείς που θεωρούμαστε αδέρφια? Αυτός ο κόσμος μέλει να εκραγεί, αυτό είναι το μονοπάτι του στ'αλήθεια..." Α.Ρεμπώ

Η επαναστατική δράση δεν περιορίζεται , δεν αλυσοδένεται , ούτε φοβάται τις αλυσίδες. Οφείλουμε να είμαστε παντού και θα το κάνουμε. Εμείς είμαστε που θα κάνουμε την επόμενη κίνηση. Ας θεωρηθούν οι στάχτες που αφήσαμε στη αντιπροσωπεια BMW στην Αργυρουπολη
και σε όχημα συστημάτων ασφαλείας D.A.S επί της οδού Χαλκέων στη Θεσ/νικη καθώς και σε όχημα του δήμου Θεσ/νίκης έξω από το κεντρικό δημαρχείο στη Βενιζέλου, το ελάχιστο που χρωστάμε σ'αυτό τον κοσμο και ας γίνουν οι καπνοί το επαναστατικό σινιάλο μας στο σύντροφο Ηλία Νικολάου που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Άμφισσας.

πυρήνες ανομίας CARPE NOCTUM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου