Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090205

Γκαζάκια στο γραφείο του Χ.Μαρκογιαννάκη


Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε στις 5:25 το πρωΐ το πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Δημόσιας Τάξης, Χρήστου Μαρακογιαννάκη.

Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια στην είσοδο του γραφείου το οποίο βρίσκεται στον 4ο όροφο κτιρίου στην οδό Σκουφά 66 στο Κολωνάκι.

Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

NAFTEMPORIKI.GR Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009 07:02

Η αναρχική ομάδα «Εκτη Δεκέμβρη» ανέλαβε την ευθύνη με τηλεφώνημά της στην «Ε» για τον εμπρησμό του πολιτικού γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χρ. Μαρκογιαννάκη.

«Χτυπήσαμε το γραφείο του πολιτικού εκφραστή της κρατικής καταστολής και του δόγματος της μηδενικής ανοχής σε ένδειξη αλληλεγγύης στους προφυλακισμένους των γεγονότων του Δεκέμβρη. Ο υπουργός πρέπει να ξέρει ότι ο δρόμος για τη δημοκρατική ομαλότητα δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα», είπε και πρόσθεσε: «Απέναντι στη βία των ΜΑΤ και του κράτους απαντάμε με τη διάχυση και εξάπλωση του κοινωνικού πολέμου. Λευτεριά στους συντρόφους Γ. Δημητράκη, Π. Γεωργιάδη, Γ. Βούτση-Βογιατζή και Απ. Κυριακόπουλο». Η εμπρηστική επίθεση έγινε στις 5.25 τα ξημερώματα της Πέμπτης στη οδό Σκουφά 66 στο Κολωνάκι. Από τα γκαζάκια που τοποθετήθηκαν έξω από την πόρτα του γραφείου στον 4ο όροφο προκλήθηκαν μικρές ζημιές.

Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου