Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090201

Εμπρησμός Εμπορικής Τράπεζας στους Αμπελόκηπους


Επίθεση με μολότοφ σε υποκατάστημα Εμπορικής Τράπεζας

31 Ιανουαρίου 2009, 02:53

Γκαζάκια και μολότοφ σε υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας που βρίσκεται στην συμβολή της Πανόρμου με τη λεωφόρο Κηφισίας, πέταξαν 15 άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα.

Οι δράστες μετά την επίθεση διέφυγαν από παρακείμενα στενά. Από την πυρκαγιά, η τράπεζα υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή. Στο χώρο του συμβάντος έφθασαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επανδρωμένα με 6 άνδρες, που παρά την γρήγορη επέμβασή τους, δεν κατάφεραν να «σώσουν» το υποκατάστημα.

Η Πανόρμου δόθηκε στην κυκλοφορία στις 02:30 καθώς μέχρι εκείνη την ώρα παρέμενε κλειστή από τους άνδρες της Τροχαίας.

Zougla.gr


Στις 16/1/06 μια οπλισμένη ομάδα επιτίθεται στην Εθνική Τράπεζα της οδού Σόλωνος μπαίνοντας μέσα κι αδειάζοντας τα ταμεία. Κατα τη διάρκεια της διαφυγής τους συλλαμβάνεται ο αναρχικός Γ. Δημητράκης και τις επόμενες μέρες ανακυρύσσονται οι Σ. Σεϊσίδης, Μ. Σεϊσίδης και Τσιρώνης ως συνένοχοι , οι οποίοι και μέχρι στιγμής διαφεύγουν της σύλληψης τους.

Για εμάς η ληστεία είναι μια πράξη αφαίρεσης κεφαλαίου απο τους σύγχρονους και νόμιμους τοκογλύφους, ταυτόχρονα όμως είναι μια επιλογή άρνησης στη συμμετοχή στην υποδούλωση της εργασίας, μια επίθεση ενάντια στη νομιμότητα και την υποταγή. Δεν είναι η ληστεία από μόνη της σα μέσο και σαν πρακτική που πρέπει να εκθειαστεί. Είναι απλά ένα εργαλείο που στα χέρια των επαναστατών μπορεί να καταστεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Παράλληλα η ληστεία αποτελεί μια επιλογή επαναστατικής αξιοπρέπειας. Εδώ να τονίσουμε πως καμία πράξη δεν είναι απριόρι επαναστατική επειδή τυγχάνει παραβατικότητας.Είναι οι επιλογές των υποκειμένων που πράττουν που την καθιστούν τέτοια. Αυτοί ορίζουν τα χαρακτηριστικά και το περιεχόμενο της πράξης.

Στα χαρακώματα της άρνησης και της εμπόλεμης δράσης των επαναστατών καμία φορά τα όπλα του εχθρού φτάνουν να εκθέτουν στο περιθώριο κάποιους. Όχι στις φυλακές της κοινωνίας αλλα στην ίδια την κοινωνία-φυλακή. Τους εκθέτει, παρουσιάζει τα ονόματα τους στο κοινό, τους επικηρύσσει, τους καταζητεί, καταστεί κάθε νομοταγή πολίτη καταδότη και τους εκβιάζει σε μια ιδιότυπη κατάσταση ομηρίας.
Τη φυγοδικία...
Η φυγοδικία όμως επιτρέπει στους επαναστάτες, όχι μόνο την αποφυγή της φυλάκισης, αλλά και την εξερεύνηση των δυνατοτήτων εκείνων που υποχρεώνουν μυστικά και συνομοτικά να δρας ενάντια στο υπάρχον, βοηθώντας προς αυτήν την κατεύθυνση με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Έρχεται λοιπόν η φυγοδικία μοιραία να σε απαλλάξει από αρκετά φορτία της καθημερινότητας, με τίμημα όμως να σε αποκόψει εντελώς από τη κανονική ζωή σου. Ένα τίμημα που εμείς με τη σειρά μας αξιολογούμε πως αξίζει τη δική μας επιθετική αλληλεγγύη.
Μια αλληλεγγύη που δε γνωρίζει και δεν εξετάζει πόσα χρόνια πέρασαν, που δε μετρά σελίδες στο ημερολόγιο απλά για να γράψει λεύκωμα. Τιμάμε τους συντρόφους μας Γ. Δημητράκη, Μ. Σεϊσίδη, Σ. Σεϊσίδη και Τσιρώνη οι οποίοι χαράζωντας μονοπάτια άρνησης αντιμετωπίζουν ο καθένας την εκδίκηση του εχθρού για τη δική τους στάση.
Δεν ξεχνάμε και δεν αφήνουμε πίσω τους συντροφους μας είτε αιχμάλωτους είτε καταζητούμενους.
Θα ανταποδίδουμε τα χτυπήματα με αχαλίνωτη λύσσα και μίσος.
Θα βάζουμε φωτιές, θα βανδαλίζουμε, θα λεηλατούμε.
Θα καταστρέφουμε κάθε ησυχία, ειρήνη και γαλήνη.
θα προκαλούμε χάος και αναταραχή.
Για μια κοινωνία κατεσραμμένη και ισοπεδωμένη.
Θέτουμε την πράξη ως προτεραιότητα. Δεν είναι μόνο η λύσσα για καταστροφή που μας διακατέχει. Είναι και η αρμονία που νιώθουμε κάθε φορά που αντικρύζουμε τις φλόγες μας να τυλίγουν οτιδήποτε συμβολίζει το υπάρχον.
Και για του λόγου το αληθές στις 31/1 στη 1:00 τα ξημερώματα με το σχηματισμό καταδρομικής ομάδας και με τη βοήθεια εξάρτησης αυτοσχέδιου πολεμικού υλικού επιτεθήκαμε στην Εμπορική Τράπεζα στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Κηφισίας προκαλώντας ολική καταστροφή και αφήνωντας πίσω μας στάχτες, αναθυμιάσεις και κατεστραμμενες κτιριακές υποδομές ,παρά την ομολογουμένως σχετικά αξιοπρεπή επέμβαση της πυροσβεστικής.

Υ.Γ.1: Προσυπογράφουμε κι εμείς το κάλεσμα που έχει ανακοινωθεί από προηγούμενες εμπρηστικές ομάδες, και που αφορά στην ώριμη αντιμετώπιση της γενικής αποδιοργάνωσης της κοινωνίας και των σχέσεων της, το ανταποδίδουμε σε όσους ενδιαφέρονται και δηλώνουμε ευθαρρσώς πως δεν πρόκειται να ηρεμήσουμε αν δεν εκμηδενιστεί, ισοπεδωθεί, ανατιναχθεί ή τέλος πάντων με οποιοδήποτε τρόπο εξαλειφθεί κάθε σπιθαμή αυτού του κόσμου.

Υ.Γ.2:Υπενθυμίζουμε πως υπάρχει η εκρεμμότητα του σύντροφου μας Ηλία Νικολάου την οποία έχουμε πρόθεση να διευθετήσουμε προσεχώς με τα μέσα εκείνα που προτιμάμε.

Πύρινες Σκιές

1 σχόλιο:

  1. 視訊 美眉 免費看妹妹 模特兒 免費視訊聊天 msn視訊美女 即時通視訊交友 ut聊天室 小澤圓免費影片 小澤圓短片免費試看 小澤瑪莉亞影片分享 川島和津實-影片分享 中元普渡鋼管辣妹秀 中元普渡鋼管辣妹秀短片 中年人網路交友聊天室 中年婦女網路交友聊天室 中視免費線上直播 五分鐘護半身視訊美女 內衣美女寫真圖片 及川奈央短片免費試看 及川奈央影片免費下載 天天線上影片直播 天心美女寫真集 天馬音樂視聽網 天線寶寶下載免費影片 天邊一朵雲影片免費下載 手機mp4影片免費下載 手機直撥免費視訊聊天秀 日本卡通美女波霸寫真集 日本免費色倩短片試看 日本免費視訊 日本免費視訊聊天室 日本免費視訊辣妹 日本免費試看短片 日本波霸美眉寫真 日本美女100排行榜 日本美女波霸寫真集 日本美女排行榜 日本美女視訊聊天室 日本美女寫真 日本美女寫真屋 日本美女寫真集 日本美女寫真圖 日本辣妹直播影片 月費視訊交友 比基尼派對熱舞大賽下載 比基尼辣妹 比基尼辣妹F罩杯 比基尼辣妹圖片 比基尼辣妹圖片區 比基尼辣妹影片 水電工阿賢免費影片 王美女人影音視訊網 仙境琉璃音樂視聽網 加入會員免費贈點 加入會員贈點 包月視訊交友 包月視訊交友網 視訊 美眉 免費看妹妹 模特兒 免費視訊聊天 msn視訊美女 即時通視訊交友 ut聊天室 包月視訊美女 包月視訊影音聊天室 卡通性感美女寫真 卡通性感美眉 卡通性感美眉圖片 卡通性感辣妹免費下載 卡通性感褲襪美女寫真 卡通波霸泳裝美女寫真 卡通波霸美女寫真 卡通波霸美女寫真集 卡通波霸美女寫真影片 卡通美女短片免費試看 史萊姆影片分享 台中交友聊天室 台中夜店辣妹影片 台南男女交友聊天室 台灣kiss美女寫真集 台灣kiss美女寫真集 台灣女明星寫真圖片 台灣比基尼美女寫真集 台灣夜未眠寫真圖片 台灣性感美女寫真 台灣明星寫真圖片館 台灣美女排行榜 台灣美女圖片寫真集 台灣美女寫真 台灣美女寫真光碟 台灣美女寫真集 台灣美女寫真集圖片館 台灣美女寫真圖 台灣美女寫真圖片 台灣美女寫真圖片館

    ΑπάντησηΔιαγραφή