Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090312

Γκαζάκια στον Βόλο, (12.3.2009)

Από τον αστικό τύπο:

Δύο εμπρηστικές επιθέσεις με γκαζάκια, σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε δύο στρατιωτικές υπηρεσίες σε κεντρικά σημεία του Βόλου. Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από δύο γκαζάκια και εύφλεκτο υλικό, έξω από την μεταλλική είσοδο διώροφου οικήματος όπου στεγάζεται η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου και προκάλεσαν πυρκαγιά η οποία έσβησε μόνη της.
Με τον ίδιο τρόπο έγινε και η δεύτερη επίθεση έξω από την κεντρική είσοδο πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το Στρατολογικό Γραφείο Βόλου, με αποτέλεσμα να προκληθεί και πάλι πυρκαγιά με υλικές ζημιές, την οποία έσβησε η Πυροσβεστική. Και για τα δύο περιστατικά διενεργείται προανάκριση.

από email που λάβαμε:

Όταν μιλάς για πόλεμο, οφήλεις να δρας ανάλογα. Όταν διεξάγεις μια επίθεση, κινείσαι με ορους στρατιωτικούς.Όταν δρόμος σου είναι η Επανάσταση, δεν αφήνεις τιποτα στη τύχη. Όταν συνειδητά βρίσκεσαι σε θέση μάχης, η οργάνωση και η λογική σε συντροφευουν.
Αιχμή της δράσης μας ειναι η επίθεση, ξερουμε οτι οτιδήποτε ξεκομένο απ αυτην είναι καταδικασμένο σε αποτυχία, μονόδρομος σε αδιεξοδο. Εκει που τελειώνει η απόγνωση αρχίζει η τακτική.
Τα ξημερώματα της τρίτης 10/3 δηλώσαμε έμπρακτα την ανυπακοή μας σε μια απο τις κυρίαρχες δομές της κοινωνικής οργάνωσης. Επιλέξαμε να λούσουμε με φως εμπρηστικό τα γραφεία της στρατολογίας και της λέσχης αξιωματικών Βόλου θέλωντας να υπενθυμίσουμε στους υπερασπιστές των συμφερόντων της "πατρίδας" οτι ο εχθρός παραμενει εσωτερικός και το πεδίο μάχης ευρύ.
Τους χαιρετισμούς μας στους φυλακισμένους συντρόφους Ηλία Νικολάου, Αποστολη Κυριακόπουλο, Πολύκαρπο Γεωργιάδη, Β.Χ., Γιώργο Βούτση- Βογιατζή, Γιαννη Δημητράκη και σε όσους εφορμούν στον ουρανό …

ΕΠαναστατική Ομοσπονδία Πυρομανών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου