Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090304

Εμπρησμός υποκαταστήματος τράπεζας Πειραιώς (4/3/09)


Ολική καταστροφή υπέστη υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς όταν ξέσπασε πυρκαγιά. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 03:00 τα ξημερώματα στο υποκατάστημα που βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας 334 στην περιοχή του Ψυχικού, στο ρεύμα προς Κηφισιά.

Νωρίτερα, οι δράστες είχαν σπάσει την τζαμαρία του υποκαταστήματος και είχαν πετάξει στον εσωτερικό χώρο βόμβες μολότοφ, μπιτόνια με βενζίνη, καθώς και 15 γκαζάκια.

zougla

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 4 Μαρτίου, πυρπολήσαμε ολοσχερώς το διώροφο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη Κηφισίας προσθέτοντας λίγα ακόμα κιλά στάχτης στο βουνό της καταστροφής. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε στη διαιώνιση της κρίσης που βιώνει το καπιταλιστικό σύστημα στα ανεπτυγμένα δυτικά κράτη.

Οι τράπεζες είναι οι στυλοβάτες του συστήματος, οι διακινητές του χρηματο-οικονομικού κεφαλαίου και γι αυτό πάντα θα αποτελούν στόχο μας. Επίσης, επιλέξαμε την συγκεκριμένη τράπεζα, αφού η διοίκηση της Πειραιώς αντάμειψε από 100.000€ έκαστος, δύο ευυπόληπτους πολίτες ή αλλιώς ρουφιάνους όταν αυτοί βοήθησαν στη σύλληψη δύο Γεωργιανών που μόλις είχαν ληστέψει υποκατάστημα της Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη. Την αλληλεγγύη μας.

Αφιερώνουμε αυτή την επίθεση στους έγκλειστους συντρόφους μας Γιάννη Δημητράκη, Πολύκαρπο Γεωργιάδη, Γιώργο Βούτση-Βογιατζή, Αποστόλη Κυριακόπουλο, Ηλία Νικολάου καθώς επίσης και στους αιχμάλωτους της εξέγερσης του Δεκέμβρη.

Τέλος χαιρετίζουμε όλους όσους συμβάλλουν στη δημιουργία του νέου αντάρτικου πόλης, με εμπρησμούς, σπασίματα, σφαίρες και χειροβομβίδες.

Εμπρηστικές Ομάδες Νύχτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου