Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090326

Βανδαλισμοί σε γραφεία πολιτικών κομμάτων (23/03-25/03)

από email που λάβαμε:

Οι ιεραρχικές δομές, οι αντιπροσωπευτικές διαδικασίες, η εκμηδένιση της προσωπικής πρωτοβουλίας, η φασιστική επικράτηση της πλειοψηφίας εις βάρος της μειοψηφίας και η καταστολή των αντιφρονούντων αποτελούν την ουσία της δημοκρατίας. Βασικό εργαλείο της είναι ο κοινοβουλευτισμός ο οποίος διατηρεί το υπάρχον δημιουργώντας ψευδαισθήσεις συμμετοχής. Πιστοι υπερασπιστές των παραπάνω ειναι τα κόμματα. Δηλαδη ιεραρχικά δομημένες ομαδοποιήσεις των οποίων αυτοσκοπός είναι το οικονομικό κέρδος. Απο την ξεπουλημένη αριστερά της υποταγής, τους αμερικανοτσολιάδες σοσιαλιστές των πολυεθνικών, την αστική τάξη των συντηριτικών ως τα ανεγκέφαλα φασιστοειδή της ακροδεξιάς διαφαίνεται η σαπίλα των μηχανισμών αυτων. Το παιχνίδι αυτό διαιωνίζεται απο την κοινωνία, με την παθητική της στάση και την οικειοθελή υποταγή στο δόγμα της ησυχία-τάξη-ασφάλεια. Ο χαφιεδισμός και η ρουφιανιά δημιουργούν υπήκοους πιστούς στις αξιές της εποχής. Μέσα σε όλο αυτο το βόθρο όμως, υπάρχουν κομμάτια της κοινωνίας που αντιστέκονται, εξεγείρονται και πολεμούν για την καταστροφή ολης αυτης της σαπίλας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν στις 23/3 και στις 25/3 επιτεθήκαμε σε τοπικά γραφεία όλων των ''δημοφιλών'' κομμάτων στην Θεσσαλονίκη, βανδαλίζοντας τις προσόψεις τους. Συγκεκριμένα στην ΝΔ στον Προφήτη Ηλία, στο ΠΑΣΟΚ στην Άνω πόλη, στο ΚΚΕ στην Τούμπα, στο ΣΥΡΙΖΑ στο Συντριβάνι και στο ΛΑΟΣ στις Συκιές. Με τον τρόπο που αποφασίσαμε να δράσουμε δηλώνουμε την ολική μας άρνηση τόσο στο ρόλο που επιτελούν τα κόμματα στη δημοκρατία όσο και στη δημοκρατία αυτή καθ΄αυτή. Δείχνουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους διαλέγουν τον δρόμο της άρνησης και της ανυποταξίας και σε όσους δεν σταματούν να αγωνίζονται ακομη και πίσω απο τα τείχη της δημοκρατίας.

Υ.Γ. Με αφορμή την 25η Μαρτίου οι φαφλατάδες πολιτικοί άρχισαν να κραυγάζουν και πάλι για την αποκατάσταση της εθνικής ενότητας. Θυμίζουμε σ΄όλους αυτούς οτι εθνική είναι η ενότητα των δολοφόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου