Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090310

Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις σε τράπεζες και κάμερες(9/03)

Κάθε μέθοδος καταστολής είναι μια ακόμα εξουσιαστική απόπειρα στρατηγικής σημασίας για την παγίωση της τάξης. Οι κάμερες αποτελούν το τεχνητό μάτι αυτών που κόπτονται για προστασία των συμφερόντων των διάφορων κρατικών και καπιταλιστικών ελίτ, όπως τα διάφορα τραπεζικά υποκαταστήματα που είναι διάσπαρτα στο μητροπολιτικό πεδίο. Μια θυσία στο βωμό του υπάρχοντος με μέσα, τη φτήνια της παρακολούθησης, το φόβο της αποτροπής και τη χαρτογράφηση της ζωής.
Κάποια πράγματα όμως δεν είναι στην πράξη έτσι όπως υπαγορεύουν οι διάφοροι ηθελημένοι σχεδιασμοί. Τα συστήματα αυτά δεν μπορούν να προφυλάξουν όχι μόνο τους επιτελικούς διαχειριστές τους, αλλά ούτε καν την ίδια τους την ύπαρξη. Η καταστροφή τους μας προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση που θέλουμε και μελλοντικά να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε...Έχουμε πάρει ήδη τις αποφάσεις μας...
Γι'αυτό πυρπολήσαμε τις κάμερες στην οδό Χαμοστέρνας και Κοίλης όπως επίσης στην οδό Πατησίων και Λασκαράτου, και σπάσαμε την Εθνική Τράπεζα στην οδό Πατησίων και την PROΤΟΝ BANK στην οδό Λαγουμτζή στον Νέο Κόσμο.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους Η. Νικολάου, Π. Γεωργιάδη, Γ. Βούτση-Βογιατζή, Γ. Δημητράκη, Η. Κυριακόπυλο και σε όλους τους συλληφθέντες της πρόσφατης Εξέγερσης.

ΧΑ-οτικές Ο-μάδες Σ-αμποτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου