Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090321

Γκαζάκια στα γραφεία του Κ.Μητσοτάκη (18/03)


Μικρές υλικές ζημικές από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού προκλήθηκαν στο γραφείο του βουλευτή Κυριάκου Μητσοτάκη στην οδό Χαλκοκονδύλη 9. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 22:18.
NAFTEMPORIKI.GR

Εγκαινιάσαμε τα νέα κατασταλτικά μέτρα τοποθετώντας εμπρηστικό μηχανισμό στα πολιτικά γραφεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.Ενός χαρακτηριστικού εκπροσώπου της πολιτικής και οικονομικής ελίτ,η οποία θωρακίζεται απένατι στις επερχόμενες εξεγέρσεις με μέτρα αντάξια του Γ΄ Ράιχ.

Τα χημικά,οι ξυλοδαρμοί οι εκατοντάδες συλλήψεις και οι δεκάδες προφυλακίσεις δεν κατάφεραν να ανακόψουν το μεγαλειώδες ξέσπασμα της κοινωνικής και ταξικής οργής,την εξέγερση του Δεκέμβρη.Τα νέα μέτρα θα έχουν την ίδια τύχη.Το καθεστώς της εκμετάλλευσης και της υποταγής θα τρίξει και πάλι συθέμελα.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των κρατουμένων της εξέγερσης.Δηλώνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον αναρχικό Γ.Δημητράκη που δέχτηκε ύπουλη επίθεση από 3 παρακρατικούς ρουφιάνους στην φυλακή.Τέλος αφιερώνουμε την επίθεση μας στην μνήμη της αγωνίστριας κρατούμενης Κατερίνας Γκουλιώνη η οποία βρέθηκε νεκρή κατά την διάρκεια της μεταγωγής της,δεμένη πισθάγκωνα.

Ο αγώνας συνεχίζεται

Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου