Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090321

Εμπρησμός ΚΕΠ (15/03)

Την Κυριακή 15 Μάρτη στις 4.30 τα ξημερώματα, πυρπολήσαμε το ΚΕΠ στην περιοχή της Ν. Φιλοθέης στους Αμπελόκηπους, σε ένδειξη αλληλεγγύης σε όσους αντιστέκονται στην αναπτυξιακή πολιτική του Δήμου Αθηναίων.
Την αναπτυξιακή πολιτική που πρόσφατα έκοψε και ξερίζωσε πάνω από 40 δέντρα στο πάρκο Κύπρου και Πατησίων, κόβωντας ταυτόχρονα και την τελευταία ανάσα των περίοικων. Για να αναπτυχθεί κι άλλο το φετίχ του αστικού πολιτισμού,
το αυτοκίνητο, μία καταστροφική για το περιβάλλον μηχανή που καλλιεργεί τη νωθρότητα στους ανθρώπους.
Στην εποχή που το κεφάλαιο κυριαρχεί, το αυτοκίνητο αξίζει περισσότερο από την ανθρώπινη ζωή.
Το κράτος ως εγγυητής της τάξης του κεφαλαίου, έστειλε τις δυνάμεις καταστολής να ξυλοκοπήσουν
και να επιβαρύνουν κι άλλο τον αέρα με χημικά για άλλη μια φορά, με σκοπό να τρομοκρατήσουν όσους αντιστέκονται.
Κάτι που όχι μόνο δεν πέτυχε άλλα γέννησε και ανέπτυξε μία συλλογική συνείδηση, που είχε ως αποτέλεσμα την αυτοοργανωμένη κατάληψη και αναζωογόνηση του Πάρκου η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Πρόσφατα πάλι, η ίδια αναπτυξιακή πολιτική που κατασκευάζει αποστειρωμένους χώρους με γκαζόν, χρησιμοποίησε το νεοσύστατο σώμα της δημοτικής μπατσαρίας για να διώξει ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ από κάποια χαμόσπιτα που διέμεναν στο πάρκο ΚΑΠΑΨ κοντά στην περιοχή που βρισκόταν το ΚΕΠ. Κρίμα που δεν θα μπορεί να εξυπηρετήσει τους πολίτες που κοιμόντουσαν ήσυχοι συμβάλλοντας στα προγράμματα "πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης" του κράτους, των εταιριών και του Δήμου...
Δε λυπόμαστε καθόλου που ταράξαμε τον ήσυχο ύπνο τους, γιατί ξέρουμε πως όταν ανοίξουν τα μάτια τους θα δουν, θα οργιστούν, και τότε θα συμπράξουμε για να καταστρέψουμε το σάπιο κόσμο της υποταγής και του θανάτου, και να δημιουργήσουμε στα συντρίμια του ένα κόσμο που θ' ανθίσει η ζωή και η ελευθερία.

Διοργανωτές νυχτερινών διασκεδάσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου