Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090326

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΗΣ ASPIS BANK ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ (23/03)

από email που λάβαμε:

Αυτός που δεν ιδιοποιείται την συνειδητή επίθεση σαν αξία υποθάλπει συνειδητά την υποδούλωση και την εξαθλίωσή του.

Ξημερώματα Δευτέρας 23 Μαρτίου επανήλθαμε ορκισμένοι για νέα επίθεση με όπλο μας για μια ακόμα φορά την φωτιά και τα εύφλεκτα υλικά. Προκαλώντας ανοιχτά το ιδιώνυμο και τους καινούριους νόμους περί ¨κουκούλας¨ φορέσαμε ξανά τα καταδρομικά μας full face και προχωρήσαμε στον εμπρησμό του υποκαταστήματος της Aspis Bank επί της συμβολής των οδών Λ. Ποσειδώνος και Μεγίστης στο Καλαμάκι.

Κάποιοι πιστεύουν πως η επίθεση δεν οδηγεί πουθενά. Για εμάς η επίθεση, σε ότι μας καταπιέζει είναι το ελάχιστο χρέος μας. Όποιος δεν αντιδρά αποχαυνώνεται μπροστά στην T.V., όποιος δεν ορθώνει περήφανος το ανάστημά του υποκλίνεται υποτακτικά μπροστά στον κάθε εξουσιαστή, όποιος δεν επιτίθεται αποδέχεται την κανονικότητα, την υποτέλεια του και τους όρους τούτου του κόσμου που του επιβάλουν. Τα ψεύτικα χαμόγελα, οι υποσχέσεις, τα υποκριτικά συναισθήματα και τα αηδιαστικά χαρωπά ρομαντικά λόγια είναι ακόμα μια αυταπάτη της προσκυνημένης - παστρικής κοινωνίας. Ο κόσμος δεν κερδήθηκε και δεν πρόκειται να κερδηθεί με προσευχές. Η εκπλήρωση της επιθετικής - εξεγερτικής υποχρέωσης είναι η υπέρτατη αξία για όσους αποζητούν την ουτοπία της αχαρτογράφητης ελευθερίας.

Μιας ελευθερίας που ονειρεύτηκε και ο σύντροφος μας Γιώργος Βούτσης - Βογιατζής ο οποίος δικάζεται στη 1/04/09 για την ένοπλη ληστεία που διέπραξε στην Εθνική Τράπεζα στο Γκύζη. Κάποιοι λησμονούν πως όσες δίκες και να στήσουν, όσα ιδιώνυμα και να εφεύρουν, όσους νόμους και να ξεθάψουν από τα συρτάρια, όσους γελοίους cowboys με παπάκια και να κουρδίσουν δεν θα μπορέσουν ποτέ να ανακόψουν την χίμαιρα που διακατέχει το μυαλό του κάθε ελεύθερου ατόμου.

Τέλος, αποστέλλουμε ¨θερμό¨ χαιρετισμό στα ¨τσακάλια¨ της Scotland Yard.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΥΤΣΗ - ΒΟΓΙΑΤΖΗ

Αναρχική Πρόσκρουση

Κομμάντο Ζύλ Μπονό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου