Για επικοινωνία, μεταφράσεις, ενημέρωση από δράσεις και αναλήψεις ευθύνης bellumperpetuum@gmail.com

20090327

Ανάληψη Ευθύνης για αντιφασιστικούς εμπρησμούς στις 25/309

Ως μια συνέχεια των όσων είχαν ειπωθεί μετά απο την επίθεση στο σπίτι του κ.κ. Κωστόπουλου Χρήστου στις 13-06-2008 θεωρήσαμε περισσότερο χρήσιμο παρά αναγκαίο να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας για ακόμη μια φορά.
Τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου, ημέρας επετείου όσων έχουν υψηλό το φρόνημα της πατρίδος, τιμήσαμε κάθε νοσταλγό και υμνιτή του μίσους με την παρουσία μας στο, για κάποιους, άβατο λαγούμι του ναζισμού, την τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη.
Ακυρώνοντας κάθε τακτική αυτοσυντήρησης, ενημερώνουμε οτι αφήσαμε στην πόρτα τους αρκετά λίτρα βενζίνης και έναν εμπρηστικό μηχανισμό προκαλώντας μια μεγάλη εστία φωτιάς, αναθερμαίνοντας τις σχέσεις μας όπως επιθυμούσαμε. Σε πρώτο στάδιο μας αρκεί η προσβολή του άβατου και η ιδεολογική σύγχυση. Οι υπεκφυγές του τύπου, οι εθνικιστές είναι άτρωτοι, ανήκουν σε παρελθοντικούς χρόνους.
Στις 13-06-2008 είχαμε προαναγγείλει οτι θα συμμετέχουμε στη μάχη που οι ίδιοι θέλησαν να δώσουν. Έτσι τις κινήσεις εντυπωσιασμού θα ακολουθήσουν οι κατά πρόσωπο επιθέσεις.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να πούμε οτι η αφέλεια ή η έντεχνη απόκρυψη έχει και τις ακόλουθες συνέπειες. Έτσι στην ταράτσα των προσωρινών γραφείων της αναπαραγωγής του μίσους, ακριβώς πάνω απο το γραφείο του φύρερ της Χρυσής Αυγής, αφήσαμε μια μεγάλη φιάλη βουτανίου. Ενημερώνουμε τον κύριο Χρυσομάλλη και τη συμμορία του καθώς και όσους συνεχίζουν ή φιλοδοξούν να φιλοξενούν στα οικόπεδά τους τέτοιες ιδέες, οτί δεν θα υπάρχουν. Την επόμενη φορα δε θα μας χωρίζει το τσιμέντο.

Ελπίζουμε ότι η ανάσα μας είναι αισθητή...

Υ.Γ. Τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς και την αμέριστη αλληλεγγύη στον αναρχικο Γιάννη Δημητράκη που δέχτηκε επίθεση απο τον αρχηγίσκο των Χρυσών Αετών Περίανδρο, θυμίζοντάς του ότι έχει ο καιρός γυρίσματα.

Αντιφασιστικοί Πυρήνες Επίθεσης
Κομμάντο Εχθροί του μίσους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου